canlı yayın
soylemez-karar-gozden-gecirilmeli

Söylemez; 'KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ'

Malatya EBS Şube Başkanı Hüseyin Söylemez; MEB diğer öğretmenler için gördüğü riski okul öncesi öğretmenleri için neden görmemektedir?

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

gozukara-maalesef-sehit-ve-gaziler-istismar-ediliyor

Gözükara, Maalesef Şehit ve Gaziler İstismar Ediliyor

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, Maalesef Bazıları Tarafından Şehit ve Gazilerin İsimleri Kullanılarak İstismar ve Mağdur Ediliyor.

battalgaziden-goz-dolduran-performans

BATTALGAZİ’DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS

BAŞKAN GÜDER: “GÖNLÜNDE HİZMET AŞKI OLANIN İLÇESİ GÜLİSTAN OLUR” Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler, Battalgazi’nin dört bir yanında adeta karınca gibi çalışmaya devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar, Battalgazi Belediyesi’nin üstlendiği sorumluluğu gözler önüne sererken, sergilenen bu performans vatandaşlardan tam not alıyor.

kiraz-iktidara-bir-seyi-de-yuzunuze-gozunuze-bulastirmadan-yapin-diye-seslendi

Kiraz: İktidara 'Bir şeyi de yüzünüze gözünüze bulaştırmadan yapın! 'diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik'te bulunan Karahan geçidine giderek AKP'yi hedef alan zehir zemberek açıklamalar yaptı.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

karagoz-mahallesi-uzun-yillar-sonra-asfalta-kavustu

KARAGÖZ MAHALLESİ UZUN YILLAR SONRA ASFALTA KAVUŞTU

GÜDER: “VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karagöz Mahallesinde gerçekleştirilen Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Güder, “Hedefimiz 2021 yılı içerisinde asfaltsız yolumuzun kalmaması” dedi.

-goz-ardi-edilemez-bir-rol-ustlenmislerdir

“GÖZ ARDI EDİLEMEZ BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR”

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır.

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

duayen-gazeteci-camgozoglu

DUAYEN GAZETECİ CAMGÖZOĞLU

Camgözoğlu ailesine, Tokatlı sevenlerine, basın ve Tokatspor camiasına başsağlığı diler, saygılarımı sunuyorum.

malatya-narkotigi-torbacilara-goz-actirmiyor

Malatya Narkotiği torbacılara göz açtırmıyor

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik; Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 191 ve TCK 188/3 suçu ile ilgili olarak 01.05.2020 ve 05.06.2020 tarihlerinde ekiplerimizce yapılan çalışmalarda;

disk-genel-baskani-arzu-cerkezoglu-gozaltina-alindi

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu gözaltına alındı

Polis DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

gozu-kara-kandile-turk-bayragi-dikildi

GÖZÜ KARA: KANDİLE TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa GÖZÜKARA, akşam geç saatlerde Kandile dikilen Türk Bayrağı sonrası bir açıklama yaptı.

76-ildeki-yurtlarda-23-bin-801-vatandasimiz-gozlem-altinda

76 İldeki Yurtlarda 23 Bin 801 Vatandaşımız Gözlem Altında

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda halen 23 bin 801 vatandaşımızın bulunduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, 32 bin 668 vatandaşın ise evlerine uğurlandığını kaydetti.

23-nisanda-ataturke-buyuk-saygisizlik-2-kisi-gozaltina-alindi

23 Nisan’da Atatürk’e büyük saygısızlık! 2 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Medya üzerinde ATASI belli olmayan Karışık tohumlardan türemiş 2 kişi ATATÜRK'E Hakaretten gözaltına alındı,

silah-ticaretine-gozalti

Silah Ticaretine Gözaltı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen projeli çalışma kapsamında,

gozde-saglik-grubundan-aciklama

Gözde Sağlık Grubu’ndan Açıklama

Gözde Sağlık Grubu, koronavirüslü bir hastanın hastanede öldüğü iddialarını ilişkin, “Hastanemizde Covid-19 nedeni ile bir hastanın öldüğü söylenmektedir. Bu iddia asılsızdır” açıklamasını yaptı.