canlı yayın

Avşar’a Doğanşehir’de Sevgi Seli

21 Mart 2019 Perşembe 10:43
avsara-dogansehirde-sevgi-seli

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün seçim bürosu açılışına katıldı. Avşar burada Doğanşehirliler tarafından sevgi seli ile karşılanırken, konuşması sık sık kesilerek tezahüratlar ile destek verildi.

Doğanşehir’de yaptığı hizmetler ile vatandaşların saygı duyduğu bir isim olan Vahap Küçük Başkanımızın bundan sonraki süreçte de Doğanşehir’e yapacağı projeler ile yaşanabilir bir cazibe merkezine getireceğine inandığını belirten MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,

“24 Haziran’da nasıl Cumhur İttifakı başarıyı elde ettiyse 31 Mart mahalli idareler seçiminde de zafer ALLAH’ın izni ile Cumhur İttifakının olacaktır. Bu seçim her anlamıyla çok büyük önem arz etmektedir. Bu seçim aynı zamanda bir beka seçimidir. Bir yandan vatan millet sevdalıları Cumhur İttifakı, bir yandan da vatanın milletinin bölünmesini isteyen her türlü terör örgütleriyle iş birliği içinde olan zillet ittifakı var. Vatandaşlarımız bunları izliyor ve Cumhur İttifakını gönülden destekliyor.

Türk Milleti son yıllarda siyasi sosyal ve ekonomik olarak ablukaya alınmıştır.Vatan tehlikeye girmiş Türkiye ateşten gömlek giymiştir.Aziz milletimiz PKK ve diğer terör örgütleriyle mücadele ediyor görünürken gerçekte küresel güçlerle göğüs gögüse çatışmış vatanını ve bekasını savunmuştur. Türkiye’nin beka düzeyinde tehditlere muhatap olduğunu ve beka sorunu olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı ellerimizi değil, gövdemizi de taşın altına seve seve koyuyoruz.31 Mart 2019’da Türkiye kazansın istiyoruz.”ifadelerini kullandı. 



Haber okunma sayısı: 4541

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER