canlı yayın
omer-yilmazin-kaleminden--evlat-sevgisi

ÖMER YILMAZIN KALEMİNDEN--EVLAT SEVGİSİ

İnsanoğlu dünyaya geldikten sonra ki süreçte bir çok acı ve sevinç burukluk, pişmanlık kaygısı gibi insanlara mahsus duygular yaşıyor ve yaşıyoruz. Bunların içerisinde bir duygu var ki bunun tarifi imkansız, mutluluk verir insana niye bu kadar mutluluk verir bilinmese de çarpıcı bir tezatlık da vardır bünyesinde. İnsanın bir çocuğunun olması birden fazla çocuğu olması hepsinden aynı duygu yaşanır.

butun-canlilara-saygi-sevgi-ve-hosgoruyle-sahip-cikiyoruz

“Bütün Canlılara Saygı, Sevgi ve Hoşgörüyle Sahip Çıkıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs salgını nedeniyle devam eden karantina sürecinde beslenme ve barınma sorunu yaşayan doğanın minik canlılarına sahip çıkmak için ‘Kedi ve Köpek Evleri’ projemizi gerçeğe dönüştürüp, toplumda farkındalık oluşturan hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik.” diye konuştu.

cumhurbaskanligindan-23-nisanda-istanbuldan-dunyaya-sevgi-konseri

Cumhurbaşkanlığından 23 Nisan’da İstanbul’dan dünyaya sevgi konseri

Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "7 tepenin şehrinden 7 kıtaya" sloganıyla düzenlenecek konser, İletişim Başkanlığının YouTube kanalından yayınlanacak. Cumhurbaşkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "7 tepenin şehrinden 7 kıtaya" sloganıyla konser gerçekleştirilecek

baskan-cinar-14-subat-sevgililer-gununde-genc-ciftlerin-mutluluguna-ortak-oldu

BAŞKAN ÇINAR, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

“Aile Bağlarımız Ne Kadar Sağlam İse Toplumun Temeli De O Kadar Güçlüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, nikâh tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Gününe denk getiren genç çiftlerin nikâh törenlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

biz-vatani-kutsal-vatan-sevgisini-imandan-biliriz

“Biz Vatanı Kutsal, Vatan Sevgisini İmandan Biliriz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Şühedâ’nın Sesi’ programına Malatyalılar yoğun ilgi gösterdi. Tarihi buluşmada ilk kez bir araya gelen Şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Şehit Eren Bülbül’ün kardeşi Çağlar Bülbül ve Şehit Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’ün konuşmaları sırasında duygusal anlar yaşandı.

keskin-nimetleri-ve-sevgimizi-paylastigimiz-bir-bayram-olsun

Keskin: “Nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olsun

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Kimsesizlerimizi, yetimlerimizi, yaşlılarımızı unutmadığımız, koruduğumuz kolladığımız, nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olsun” dedi.

avsar-istanbulda-malatyalilarin-sevgi-seli-karsilaniyor

Avşar İstanbul'da Malatyalı'ların Sevgi Seli Karşılanıyor

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, İstanbul'da Malatya Konfederasyon, federasyon ve dernek başkanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Avşar'a gösterilen ilgi ve alaka karşısında memnuniyetini dile getirerek, "23 Haziran'da İstanbul ehline emanet " edilecek ifadelerini kullandı.

avsara-dogansehirde-sevgi-seli

Avşar’a Doğanşehir’de Sevgi Seli

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün seçim bürosu açılışına katıldı. Avşar burada Doğanşehirliler tarafından sevgi seli ile karşılanırken, konuşması sık sık kesilerek tezahüratlar ile destek verildi.

selahattin-gurkan-31-martta-malatya-siyaset-destani-yazacak

Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak"

Gürkan'a İstanbul'da sevgi seli Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya dün kendisine yakışan ve yaraşanı yaptı, geçmişte medeniyet, kahramanlık destanı yazan Malatya, 31 Mart'ta da siyaset ve seçim destanı yazacak. Bu destan sadece Malatya değil, Türkiye'de rol model bir destan olacak" dedi.

gurkan-akcadagda-sevgi-seli

Gürkan Akçadağ'da sevgi seli

Selahattin Gürkan: "Adil ve adaletli oldum, devletin ve milletin kör kuruşunu sorarım" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "15 yıldan beri belediye başkanlığı görevi yapıyorum. En gelişken yönün nedir deseler, adil ve adaletli olmamdır derim" diye konuştu.

dilek-mahalle-toplantisina-vatandaslar-yogun-ilgi-gosterdi--baskan-gurkan-bu-sevgi-teveccuh-olarak-sandiklara-yansiyacak

DİLEK MAHALLE TOPLANTISINA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ BAŞKAN GÜRKAN, “BU SEVGİ, TEVECCÜH OLARAK SANDIKLARA YANSIYACAK”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, Dilek Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile biraraya geldi. Başkan Gürkan, toplumun Malatya paydasında birleştiğini belirterek, “Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta bu sevgi, teveccüh olarak sandıklara yansıyacak” dedi.