canlı yayın

İL BAŞKANI İHSAN KOCA MALATYA MARKA ŞEHİR OLACAK

15 Kasım 2019 Cuma 17:02
il-baskani-ihsan-koca-malatya--marka-sehir-olacak

Ak parti Malatya il başkanı İhsan Koca yapacağımız hizmetlerle Malatya’mız daha da güzel olacak dedi.

Ak parti Malatya İl başkanı İhsan Koca internet haber sitemize yapmış olduğu özel açıklamada Malatya’mızın en büyük sorunlarında biri olan kuzey çevre yolu çalışmalarımıza hız verip en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Koca yapımı devam eden büyük tesislerin tamamlanmasıyla ilimiz çok daha albenisi olan bir şehir durumuna geleceğini söyledi.

Başkan Koca Büyük şehir belediyesi hiçbir ayrım yapmadan il ilçe köy ve mezralarımıza kadar hizmet götürdüğünü Hekimhan,Arapkir gibi ilçelerimizde asfalt çalışması yaptıklarını asfaltsız yol kalmasın düsturuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.

Koca açıklamalarına şöyle devam etti Battalgazi ve Yeşil yurt ilçe belediyelerimizin ilçeleri çok önemli çalışmalar yaptığını yol açma yine asfalt olmayan yolların asfaltlanması herkesin faydalanacağı parklar  çocuk parkları Yeşilyurt belediye sinin yapmış olduğu önemli çalışmalarından dolayı Türkiye’de İlçeler arasında 5. Olması Sn Cumhur başkanın eşi Emine Erdoğan tarafından başarı plaketi verilmesi bizler için onur verici olmuştur.

Battalgazi belediyemizin de önemli çalışmaları olmuştur bunlardan vatandaşa daha güzel hizmet vere bilmesi için eksik araçlarını alarak hizmet gücünü artırmıştır. Yine beydağı mahallemize vatandaşların rahatça oturup zam geçirebilecekleri park yapılıp hizmete açılmıştır.İnşallah halkımız için bundan sonra gece gündüz demeden çalışıp bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz dedi.



 



Haber okunma sayısı: 1869

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER