canlı yayın
malatya-cevre-yolunda-hiz-limitleri-artirildi

MALATYA ÇEVRE YOLUNDA HIZ LİMİTLERİ ARTIRILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos ayı toplantısı, paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

yeni-imar-yolunda-asfalt-serimi-tamamlandi

YENİ İMAR YOLUNDA ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Başkan Güder, “Hedefimiz Battalgazi’yi Şanına, Tarihine ve Kültürüne Layık Bir İlçe Yapmak” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuzey Kuşak Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Hanımınçiftliği mahallesinde imara yeni açılan 1 kilometrelik yolun sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi.

mehmet-ekici-yeni-malatyaspor-yolunda

Mehmet Ekici Yeni Malatyaspor Yolunda

Fenerbahçe’de adı TFF’ye bildirilmeyen ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mehmet Ekici’yi, Sergen Yalçın çok istiyor. Yıldız orta saha ile yapılan görüşmeler neticesinde devre arası için söz kesildi.

yerli-uretimde-marka-olma-yolunda-ilerliyoruz

Yerli Üretimde Marka Olma Yolunda İlerliyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerli üretime katkı sağlamak, tarımsal kalkınmada Yeşilyurt modelini hayata geçirmek adına hizmete sundukları ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında topraksız çilek üretimine başladıklarını söyledi.

il-baskani-ihsan-koca-malatya--marka-sehir-olacak

İL BAŞKANI İHSAN KOCA MALATYA MARKA ŞEHİR OLACAK

Ak parti Malatya il başkanı İhsan Koca yapacağımız hizmetlerle Malatya’mız daha da güzel olacak dedi.

toki-yolunda-calismalar-yogun-bir-sekilde-suruyor

TOKİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Toki yolunu etaplar halinde yapan Büyükşehir Belediyesi 600 metrelik birinci etapta viraj düzeltmeleri, kısmi genişletme, dolgu ve kot düşürme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapılan cadde de son olarak asfalt serimi yapılacak