canlı yayın

Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesindeki Alt ve Üst Yapı Çalışmalarını İnceledi

03 Ekim 2021 Pazar 20:15
baskan-gurkan-kuluncak-ilcesindeki-alt-ve-ust-yapi-calismalarini-inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesinde yapımı tamamlanan alt ve üst yapı çalışmalarını incelemek ve devam eden çalışmaları yerinde görmek için Kuluncak İlçesini ziyaret etti.

Kuluncak ilçesinde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğünün yaptığı ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek için ilçe ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan, ilçede Kuluncak Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar ve vatandaşlarla da bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İstişare toplantısında selamlama konuşmaları yapan Kuluncak Muhtarlar Dernek Başkanı Tuncer Kablan, “Başkanımız göreve geldiğinde iki yıl içerisinde asfaltsız yol kalmayacak demiştir. Kendilerine Kuluncak adına, muhtarlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Bütün mahallelerimiz asfaltlanmış durumdadır. Başkanımıza Kuluncak İlçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yapacağı hizmetlerden dolayı Başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

İstişare toplantısında selamlama konuşmalarını yapan siyasi parti temsilcilerinden BBP Kuluncak İlçe Başkanı Soner Nacar, bugüne kadar ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür etti.

MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç ise, “Kuluncak ilçemizde asfaltlanmayan yolumuz kalmadı. MASKİ ile alakalı olan kısımlarında tamamlanmasıyla Allah'ın izniyle Kuluncak ilçemizde sorun kalmayacak. Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Kuluncak İlçe Başkanı Hidayet Şekerci’de hiçbir ayrım göstermeden bütün Kuluncak’ta yolların yapıldığını ve hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ettiklerini söyledi.

AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz’da, Başkan Gürkan’ın iki yıl içerisinde asfaltsız yol kalmayacak dediğini ve bunu da başardığını söyleyerek Başkan Gürkan’a teşekkür ettiklerini dile getirdi. 



Haber okunma sayısı: 900

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER