canlı yayın
derebeyleri-taraftarlar-grubundan-baskan-gurkana-surpriz-kutlama

DEREBEYLERİ TARAFTARLAR GRUBU’NDAN BAŞKAN GÜRKAN’A SÜRPRİZ KUTLAMA

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sürpriz ziyaretçileri vardı. Başkan Gürkan’ın geçmiş doğum günü için özel bir pasta hazırlayan Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Grubu tribün liderleriyle birlikte Gürkan’ı makamında ziyaret ederek doğum gününü pasta keserek kutladı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Gününde hain darbe kalkışmasının 4. yılında Malatya Valiliği tarafından kalkışmada şehit olanlar için tüm camilerde mevlit programı düzenlendi. Öğle namazından önce okutulan Mevlid-i şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlide il protokol üyeleri STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ve cami cemaati katıldı. Mevlid-i şerifin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın okuduğu dua ile program son buldu.

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

“Hep Birlikte Çalışarak Yeşilyurt’umuzu Kalkındıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt’ta başlatılan köklü değişimin sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla yürütmek amacıyla kurulan Mahallelerin Tanıtım Ve Kültür Çalışma Grubu toplantısına katılarak mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

gun-birlik-gunudur

Gün Birlik Günüdür

Tokat Oluşum Grubu Yazılı Basın Açıklaması Yaptı. Oluşum Gurubu Adına Muhsin Şenocak açıklamasında şu konulara değindi.

kizilay-vefa-sosyal-destek-grubu-ile-gorev-basinda

Kızılay Vefa Sosyal destek grubu ile görev başında

Kızılay Malatya Şubesi Destek Gurubu ekipleri Genç Kızılay Malatya ekibi ile birlikte Korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında 65 yaş ve üstü olan yaşlılarımızı dışarı çıkmamaları ve ihtiyaçları karşılamak için hizmetlerine Malatya ili ve İlçelerinde devam ediyor.

gozde-saglik-grubundan-aciklama

Gözde Sağlık Grubu’ndan Açıklama

Gözde Sağlık Grubu, koronavirüslü bir hastanın hastanede öldüğü iddialarını ilişkin, “Hastanemizde Covid-19 nedeni ile bir hastanın öldüğü söylenmektedir. Bu iddia asılsızdır” açıklamasını yaptı.

eczanelerde-risk-grubu-altindadir

Eczanelerde risk grubu altındadır

Corona virüs (covid-19) sebebi ile ülkemizde olağan üstü bir çaba ile günlerini gecelerini hastalara harcayıp bu yolda ailelerinden, evlerinden, fedakarlık yaparak bizlerin övgüsüne mashar olan sağlık çalışanları gibi bu övgüyü aynı şekilde hak eden eczane çalışanlarını unutmamak gerek...

battalgazi-ilcesinde-vefa-sosyal-destek-grubu-olusturuldu

Battalgazi İlçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu Oluşturuldu

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkmanın kısıtlandığı genelgesi kapsamında Battalgazi Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Vefa Sosyal Destek Grubu oluşturuldu.

bagimlilikla-mucadele-calisma-grubu-kuruldu

Bağımlılıkla Mücadele Çalışma Grubu kuruldu

BURSA – Bursa Kent Konseyi bünyesinde kurulan Bağımlılıkla Mücadele Çalışma Grubu, ilgili kurumlardan temsilcilerin katılımıyla ilk toplantını gerçekleştirdi.

aylik-en-yuksek-azalis-yuzde-191-ile-giyim-ve-ayakkabi-grubunda-oldu

Aylık en yüksek azalış yüzde 1,91 ile giyim ve ayakkabı grubunda oldu

Ülkemizde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık %11,84, aylık %0,74 arttı. Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerinin dahil olduğu bölgemizde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık %1,04 arttı.Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %11,84, aylık %0,74 arttı

fendoglub-grubu-polis-amirlerinin-terfi-problemini-dile-getirdi---

FENDOĞLU;(B) GRUBU POLİS AMİRLERİNİN TERFİ PROBLEMİNİ DİLE GETİRDİ”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulu 27. Dönem 3. Yasama yılı 3. Birleşiminde söz alarak 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunun 6638 sayılı yasa ile yeniden düzenlenen Geçici 26. Maddesinin yarattığı problemin çözülmesi ve Lisans mezunu (B) grubu polis amirlerinin terfi kayıplarına neden olan intibaklarının sağlanması gerektiğini belirtti.