canlı yayın
ilce-yollari-yatay-ve-dusey-isaretlemelerle-daha-guvenli-hale-geliyor

İLÇE YOLLARI YATAY VE DÜŞEY İŞARETLEMELERLE DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama, yol bakım ve onarım, yol genişletme çalışmalarının yapılması sonrasında, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yenilenen yolların, yol çizgilerinin yapımı da gerçekleştiriliyor.

minibus-tasimaciligi-geri-geliyor

Minibüs taşımacılığı geri geliyor

Minibüs taşımacılığı geri geliyor. Yaklaşık 6 yıldır Büyükşehir Belediyesi uhdesinde (MOTAŞ) yapılan

baskan-cinar-talimati-verdi-yesilyurt-belediyespora-yeni-saha-geliyor

BAŞKAN ÇINAR TALİMATI VERDİ, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR’A YENİ SAHA GELİYOR

“Başarılı Bir Sezon İçin Elimizden Gelen Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un iç saha maçlarının yanı sıra antrenmanlarını güzel ve sağlıklı alanlarda yapması için Mollakasım Mahallesinde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını baştan aşağıya yeniliyor.

hafta-sonu-col-sicaklari-geliyor-sicak-carpmasina-dikkat

Hafta sonu çöl sıcakları geliyor: Sıcak çarpmasına dikkat

Cezayir'den gelecek sıcak hava dalgası yurt genelindeki sıcaklıkları belirgin oranda yükseltecek.

abde-1-temmuzdan-itibaren-drone-ucurmak-icin-ehliyet-sarti-geliyor

AB’de 1 Temmuz’dan itibaren "drone" uçurmak için ehliyet şartı geliyor

Öte yandan, İsveç’te drone sahiplerinin özel izin olmadan 120 metreden daha yükseğe drone uçurması yasak.

meteoroloji-uyardi-kar-geliyor

Meteoroloji Uyardı: Kar Geliyor

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre bölgemiz bu akşamdan itibaren kar yağışına teslim olacak. Meteoroloji kar yağışından dolayı uyarı üstüne uyarı yaparken olumsuz şartlara karşı tedbir alınması yönünde uyarılarda bulundu. Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğünden verilen bilgilere göre;

meteoroloji-uyardi-saganak-yagis-geliyor

Meteoroloji Uyardı :Sağanak Yağış Geliyor

Meteorolijiden verilen bilgilere göre kuvvetli yağışın,bu geceden itibaren bölgemizde görülecek yağmur ve sağanak yağışların Adıyaman, Tunceli, Malatya ve Elazığ’da kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaları hususunda uyardı.

meteoroloji-uyardi-kuvvetli-yagis-geliyor

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın batısı, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun güneybatısı, Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Bilecik, Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Çorum, Tokat ve Karaman çevrelerinin yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak, Sivas, Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Hakkari'nin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevreleri ile İzmir, Aydın, Muğla kıyıları, Çanakkale ve Adana'nın güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

malatya-ya-beklenen-yagmur-geliyor

MALATYA YA BEKLENEN YAĞMUR GELİYOR

Yağışların bölge genelinde genel olarak yağmur, yüksek kesimlerde ise karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

buyukersen-malatyaya-geliyor

Büyükerşen Malatya'ya Geliyor

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in 30 Kasım Cumartesi Günü Malatyalılarla buluşacağını söyledi.

yine-col-sicaklarimi-geliyor

YİNE ÇÖL SICAKLARIMI GELİYOR

Bir nebze sıcakların düştüğü bu günlerde yine sıcaklarmı geliyor

baskan-guder-biz-bu-millete-hizmetkr-olma-adina-elimizden-ne-geliyorsa-yapacagiz

BAŞKAN GÜDER, “BİZ BU MİLLETE HİZMETKÂR OLMA ADINA ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ”

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. MASTÖB Başkanı Cengiz, Başkan Güder’in seçim sürecinde kimseyi ötekileştirmeden bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Battalgazi ilçemize güzel hizmetler yapacağınıza eminiz” dedi.

patriotlar-gelmesin-biz-geliyoruz-

“Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz”

Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin hedefi İran’dan sonra Türkiye olacaktır.

muzeler-kentine-bir-muze-daha-geliyor

MÜZELER KENTİNE BİR MÜZE DAHA GELİYOR

Gaziantep’in tarihini, turizmini ve kültürünü yaptığı faaliyetlerle Türkiye ve dünya gündemine taşıyan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “Müzeler Kenti” olarak yorumladığı Gaziantep’e bir müze daha kazandırmak için düğmeye bastı.