canlı yayın
nar-ve-kurutmalik-festivali-buyuk-coskuyla-kutlandi

Nar ve Kurutmalık Festivali büyük coşkuyla kutlandı

Kılıç: Amacımız Oğuzeli’ni dünyaya tanıtmak

tokatta-yerel-medyaya-guvensizlik

Tokat’ta Yerel Medyaya Güvensizlik

Tokat Valiliği apar topar Yerel Medya birlikteliği adı altında yemekli toplantı düzenliyor.

film-festivali-eski-malatyadaki-sanat-sokaginda-basladi

FİLM FESTİVALİ ESKİ MALATYA’DAKİ SANAT SOKAĞI’NDA BAŞLADI

9. Uluslararası Malatya Film Festival'i, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD)’ın Eskimalatya’da ki sanat sokağında düzenlediği etkinlik ile başladı.

malatya-uluslararasi-film-festivaline-basvurular-basladi

MALATYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİNE BAŞVURULAR BAŞLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 15-19 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. Malatya Uluslararası Film Festivali; “Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması”, “Ulusal Kısa Metrajlı Film Yarışması” ana yarışma kategorilerinden oluşuyor.

6-saricicek-yayla-festivali

‘6. SARIÇİÇEK YAYLA FESTİVALİ’

Her yıl geleneksel olarak Sarıçiçek Yaylası Topçayır Mevkii’nde yapılan ‘SARIÇİÇEK YAYLA FESTİVALİ’nin altıncısı bu yıl yine coşkulu, yine kalabalık bir şekilde gerçekleştirildi.

gunesin-altin-yumurtasi-kayisi-festivali-ve-fuar-acilisi-gerceklestirildi

‘GÜNEŞİN ALTIN YUMURTASI’ KAYISI FESTİVALİ VE FUAR AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güneşin Altın Yumurtası Kayısı Festivalinin 23’üncüsü Mişmişpark Fuar alanında düzenlenen törenle açıldı. Gerçekleştirilen açılış törenine, Malatya Valisi Aydın Baruş, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Demez, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vakıf, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

kayisi-festivali-malatyamizin-bayramidir

KAYISI FESTİVALİ MALATYAMIZIN BAYRAMIDIR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; 23. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivalinin yapılacağı Mişmişpark Fuar alanını gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

festivalimiz-yesilyurtumuzun-her-alanda-tanitilmasini-sagliyor

“Festivalimiz, Yeşilyurt’umuzun Her Alanda Tanıtılmasını Sağlıyor”

Yeşilyurt 25. Kültür, Kiraz ve Spor Festivali etkinlikleri arasında yer alan ‘ Yöresel Yemek İkramı’ programına katılan davetlilere Yeşilyurt’un ünlü etli ve sulu yemeklerinin yanı sıra dalbastı kirazı ikram edildi.

25-yesilyurt-kultur-kiraz-ve-spor-festivali-basladi

25. Yeşilyurt Kültür Kiraz ve Spor Festivali Başladı

Vali Aydın Baruş, 25. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali açılış törenine katıldı.

kayisi-festivali-icin-istisare-toplantisi-gerceklestirildi

KAYISI FESTİVALİ İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl 23’ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali nedeniyle, Nikâh Sarayında bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

festivalimiz-yesilyurt-markasini-daha-degerli-hale-getirecek-

“Festivalimiz; Yeşilyurt Markasını Daha Değerli Hale Getirecek”

Doğa ile tarihin bir arada yaşandığı, eşsiz güzellikleri içinde barındıran Yeşilyurt’un kadim medeniyetini, kültürel ve sanatsal zenginliklerini, ilçe halkının misafirperverliğini, yöresel yemeklerini, tadına doyulmaz tarımsal ürünlerini ve geleneksel oyunları başta olmak üzere tarihi ve turistik zenginliklerini dünyaya yansıtmayı hedefleyen 25.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali 28 ile 30 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

uyduruk-etkinlikler

UYDURUK ETKİNLİKLER

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Bir kısım Belediyeler ve kuruluşlar tarafından çeşitli ad ve nüanslarla yapılan uyduruk festival, şenlik, fuarlar hakkında açıklama yaptı ve bunlar için tedbir istedi.