canlı yayın
bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

santiyelerde-alinacak-yeni-koronavirus-tedbirleri

Şantiyelerde Alınacak Yeni Koronavirüs Tedbirleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında şantiyelerde alınması gereken tedbirlere ilişkin kılavuz yayımladı.

buyuksehir-belediyesi-yeni-alinacak-otobuslerin-rengini

Büyükşehir Belediyesi Yeni Alınacak Otobüslerin Rengini

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından yeni alınacak olan otobüslerin ne renk olacağına halk karar verecek. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, toplu taşıma hizmetlerinin daha hızlı, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla 20 adet yeni otobüs alımının yapılacağı belirtildi.

resmi-gazetede-yayimlandi-8-bin-844-sozlesmeli-personel-alinacak

Resmi Gazete'de yayımlandı! 8 bin 844 sözleşmeli personel alınacak

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 8 bin 844 sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

kis-mevsiminde-alinacak-trafik-tedbirleri-toplantisi-yapildi

Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Vali Aydın Baruş başkanlığında “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri” toplantısı yapıldı. Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; Kış Mevsiminde oluşan olumsuz hava koşulları nedeni ile meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve trafik güvenliğine yönelik diğer olumsuzluklarda dikkate alınarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla alınacak tedbirler görüşüldü.

2019-2020-egitim-ogretim-yilinda-alinacak-trafik-tedbirleri-konulu-toplanti-duzenlendi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Konulu Toplantı Düzenlendi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Konulu Toplantı Düzenlendi