canlı yayın
ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasinin-insa-edilecegi-alanda-kazi-calismalari-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ İNŞA EDİLECEĞİ ALANDA KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

“Yeni Hizmet Binamız, Bölgemize Farklı Değerler Kazandıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, yıkılan eski SSK Hastanesinin yerine inşa edilecek olan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında kazı çalışmaları başladı.

baskan-cinar-yeni-belediye-hizmet-binasinin-insa-edilecegi-alanda-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASININ İNŞA EDİLECEĞİ ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuzun Değişimine Yakışacak Bir Hizmet Binası İnşa Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çağın gerekliliklerine uygun bir bakış açısıyla projesini tamamladığımız, modern ve nezih alanlarıyla dikkat çekici bir görüntüye sahip olacak yeni Belediye Hizmet Binamız, yeni yatırımlarla değişim trendinde olan Yeşilyurt’umuzun gelişim sürecine büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

ozel-harekt-bolge-mudurlugu-icin-ayrilan-alanda-duzenlemeler-yapildi

Özel Harekât Bölge Müdürlüğü için ayrılan alanda düzenlemeler yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bulgurlu Mahallesinde yapımı planlanan Özel Hareket Bölge Müdürlüğü için altyapı hazırlıkları yaptı.

yesilyurt-belediyesi-covid-19-virusune-karsi-her-alanda-calisiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (COVİD-19) VİRÜSÜNE KARŞI HER ALANDA ÇALIŞIYOR

“Gereken Tüm Önlemleri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünya’da ve ülkemizde can kayıplarına yol açan (COVİD-19) Koronavirüs salgınının geniş kesimlere yayılmaması adına Yeşilyurt’un dört bir tarafında dezenfektan hizmetlerine ağırlık verdiklerini ifade ederken, farklı ve dikkat çekici çalışmalarla ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ mesajının önemini vatandaşlara aktarmaya gayret ettiklerini söyledi

baskan-eroglu-tokat-her-alanda-yeniden-kullerinden-dogacak

BAŞKAN EROĞLU: “TOKAT HER ALANDA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Hıdırlık Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 2019 Yılında yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapan Başkan Eroğlu, genel bütçe, belediye birimleri, personel ve araç parkuru gibi birçok konuda bilgi aktararak, 2020 yılında yapılacak yatırımlar ve çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerine bilgilendirme yaptı.

genclerimiz-kendini-her-alanda-gelistirmeli

“Gençlerimiz Kendini Her Alanda Geliştirmeli”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Gelecek Sizindir ‘ sloganıyla başlattığı ‘Merhaba Gençler’ projesi kapsamında ziyaret ettiği Turgut Özal Anadolu Lisesinde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Çınar, bilgi ve eğitimin gelişen toplumların temelini oluşturduğunu ifade ederken, gençlerin proje, fikir ve önerilerine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

-mutlu-insanlarin-sehri-yesilyurt-2019-yilinda-her-alanda-gelisti-ve-buyudu

‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ 2019 Yılında Her Alanda Gelişti ve Büyüdü

Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar önderliğinde 2019 yılında gerçekleşen yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye çapında tanınan ve bilinirlilik seviyesi yükselen bir ilçe konumuna ulaştı.

millet-bahcesi-yapilacak-alanda-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Millet Bahçesi yapılacak alanda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

MİLLET BAHÇESİ MALATYA’YA DEĞER KATACAK BİR PROJE Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların başladığı Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, MASKİ Genel Müdürü, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı.

festivalimiz-yesilyurtumuzun-her-alanda-tanitilmasini-sagliyor

“Festivalimiz, Yeşilyurt’umuzun Her Alanda Tanıtılmasını Sağlıyor”

Yeşilyurt 25. Kültür, Kiraz ve Spor Festivali etkinlikleri arasında yer alan ‘ Yöresel Yemek İkramı’ programına katılan davetlilere Yeşilyurt’un ünlü etli ve sulu yemeklerinin yanı sıra dalbastı kirazı ikram edildi.

rektor-karabulut-universitemizin-ve-malatyanin-tanitimini-her-alanda-yapacagiz---

Rektör Karabulut, “Üniversitemizin ve Malatya’nın tanıtımını her alanda yapacağız”

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 11-12 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin de paydaş olduğu İpekyolu Kariyer Fuarının kapanış programına katılan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Hem üniversitemizin, hem de Malatya’mızın tanıtımını her alanda yapacağız.” dedi.