canlı yayın
ozel-cocuklardan-anlamli-ziyaret

ÖZEL ÇOCUKLARDAN ANLAMLI ZİYARET

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Eğitim ve tedavi gören özel gereksinimli çocuklar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla Doğal Yaşam Parkı ve Hayvan Barınağı’nı ziyaret etti

camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-nedeniyle-vali-barusa-ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftü Veysel Işıldar, Müftü Yardımcısı Fikriye Erkan ve Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mustafa Küçükarslan Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

baskan-gurkan-kuluncaki-ziyaret-etti

Başkan Gürkan Kuluncak’ı ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceleyip, çeşitli ziyaretlerde bulunup, meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

milletvekili-cakirdan-muftu-isildara-ziyaret

Milletvekili Çakır'dan, Müftü Işıldar'a ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, bir süre önce göreve gelen Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

vali-barus-gs-klup-baskani-mustafa-cengiz-ile-arslantepeyi-ziyaret-etti

Vali Baruş GS Klüp Başkanı Mustafa Cengiz ile Arslantepe’yi Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Süper Lig beşinci haftasında BtcTürkMalatya Spor’un rakibi olarak Malatya’ya gelen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile Aslantepe Höyüğünde gezerek incelemelerde bulundular.

sehit-ve-gazi-derneklerinden-vali-barusa-ziyaret

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Baruş’a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Malatya’da kurulu Gazi ve Şehit Aileleri Derneklerinin Başkan ve üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

ogretmen-ve-ogrencilerden-baskan-gurkana-ziyaret-

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

İlköğretim Haftası nedeniyle Yeşilyurt Emin Bitlis İlkokul Öğretmenleri ve öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

mhpden-puturge-ve-doganyola-ziyaret

MHP’DEN PÜTÜRGE VE DOĞANYOLA ZİYARET

MHP Malatya teşkilatı ilçe gezilerine devam ediyor. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu il yönetimi ile birlikte Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ziyarette bulundular.

cumhurbaskani-erdogandan-baskan-gurkana-ziyaret

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen 16. İmam Hatipliler Kurultayı ve Toplu Açılış Törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

baskan-gurkan-yazihan-ilcesinde-ziyaretlerde-bulunup-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yazıhan ilçesinde ziyaretlerde bulunup muhtarlarla bir araya geldi

GÜRKAN: DOĞRU PLANLAMAYLA DAHA HIZLI İLERLEYECEĞİZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Geziye Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, meclis üyeleri, bazı daire başkanları, şube müdürleri, Yazıhan’a bağlı mahalle muhtarları da eşlik etti.

-malatya-turgut-ozal-universitesini-ziyaret-etti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberinde TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanvekili, Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Vali Aydın Baruş, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Turgut Özal Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

milli-savunma-bakani-akar-vali-barusu-ziyaret-etti

Milli Savunma Bakanı Akar, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti

vali-barus-insaati-devam-etmekte-olan-kadin-dogum-ve-cocuk-hastanesinde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş İnşaatı Devam Etmekte Olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

İlimizde yapımı devam eden 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Baruş, hastanenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlandırılması konusunda yetkililere talimat verdi.

sace_der-112-bashekimligini-ziyaret-etti

Saçe_Der 112 Başhekimliğini Ziyaret Etti

Sağlık Çalışanları Eğitim Derneği(Saçe_der) Başkanı Muhammet Yetek ve yönetimi 112 Başhekimliğine ziyaret gerçekleştirdi.

mhp-teskilati-sehit-ve-gaziler-dernek-ziyaretlerine-devam-etti

MHP Teşkilatı Şehit Ve Gaziler Dernek Ziyaretlerine Devam Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, il ve ilçe yönetimleri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetimini ziyaret etti.

cumhurbaskanligi-yik-uyesi-arinc-malatya-valiligini-ziyaret-etti

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Arınç Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi, TBMM eski Başkanlarından Bülent Arınç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti

caliktan-kurban-bayrami-ziyaretleri

Çalık’tan Kurban Bayramı Ziyaretleri

-ŞEHİTLİK ZİYARETİ Çalık, Yeşiltepe şehir Mezarlığında Şehitliği ziyaret ederek, burada vatan ve bayrak uğruna kanlarını seve seve veren şehitlerin mezarları başında dua edip, karanfil bıraktı. Çalık, bayramlar gibi manevi duyguların ön planda olduğu günlerde şehitlerin ve şehit yakanlarının, gazilerin unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve veren şehit ve gazilerimizi unuttuğumuz gün, ihmal ettiğimiz gün, aslında kaybettiğimiz gün olur. O nedenle şehitlerimizi, şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız, anılarını her zaman yaşatacağız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

buyuksehir-belediyesini-ziyaret-eden-son-basbakanimiz-binali-yildirim

Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden son Başbakanımız Binali Yıldırım,

MALATYA BİRLİĞİN BERABERLİĞİN TAMİNATI BİR İL Türkiye Cumhuriyeti Devletinin son Başbakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Sosyal Medya üzerinden yapılan bir davet üzerine gençler ile buluşmak üzere geldiği Malatya’da Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

baskan-avsardan-ziyaretler

Başkan Avşar'dan Ziyaretler

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il yönetimi , Malatya İl Müftülüğüne atanan Veysel Işıldar'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

sevket-orhana-tebrik-ziyaretleri

Şevket Orhan’a tebrik ziyaretleri

27 Haziran’da gerçekleşen seçimler sonrasında Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’a, mülki idare amirleri, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kent dinamikleri ile vatandaşlar hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyor