canlı yayın
-tokat-togu--rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

Tokat TOGÜ Rektörü Kamuyu Zarara Uğratıyor

Karara Uymayan GOP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Kamuyu Üçyüzbin TL Zarara Uğratıyor Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok hükmünde gören GOP Üniversitesi Rektörü Şahin, kamuyu 300 Bin TL zarar uğratma yolunda.

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

tibbi-atiklar-cevreye-ve-dogaya-buyuk-zararlar-vermekte

Tıbbi atıklar çevreye ve doğaya büyük zararlar vermekte

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK 4 TON TIBBİ ATIK TOPLUYOR Hizmet ve yatırımlarında çevreye duyarlı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tıbbi atıkları diğer atıklardan ayrı toplayarak çevreye ve doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

tarsim-sicak-hava-zararinin-kapsama-alinmasina-yonelik-calismalara-basladi

TARSİM SICAK HAVA ZARARININ KAPSAMA ALINMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Hizmet kalitesini ve üretici memnuniyetini arttırmak amacıyla, teminat kapsamını yıllar itibarıyla genişleten TARSİM, geçtiğimiz haftalarda turunçgil ürünlerinde verim kayıplarına yol açan sıcak hava zararının tarım sigortası kapsamına alınabilmesi için çalışmalara başladı.

depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.

agbaba-zirai-dondan-zarar-goren-ureticilerin-yaralari-sarilsin

Ağbaba, ‘Zirai Dondan Zarar Gören Üreticilerin Yaraları Sarılsın’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Hekimhan ve Kuluncak’ta etkili olan zirai dondan sonra kayısı ve ceviz ağaçlarının büyük zarar gördüğünü belirterek, üreticilerin yaralarının sarılmasını istedi.

belediyeler-kamu-yararina-degil-zararina-calisiyor

Belediyeler kamu yararına değil zararına çalışıyor

Ekonomik olarak darboğaza giren firmalara zulüm bitmiyor. Firmaların alacaklarını tahsil etmesinin önüne geçmek için belediyenin parası haciz işlemi uygulanamayan ‘kamu yararına hesaplarda’ tutuluyor. Bu yüzden hem binlerce insana işveren firmalar batırılıyor, hem de ödemeler zamanında yapılmadığı için devlete yüklü bir faiz faturası çıkarılıyor.

baskan-guder-depremden-zarar-goren-mahallelerin-muhtarlarini-dinledi

BAŞKAN GÜDER DEPREMDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINI DİNLEDİ

GÜDER, “DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi ilçesindeki 12 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın taleplerini muhtarlarımız bizlere aktardı. Bizlerde önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bu taleplerini dile getireceğiz” dedi.

malatya-valiliginden-depremde-zarar-goren-vatandaslara-duyuru

Malatya Valiliğinden Depremde zarar gören vatandaşlara Duyuru

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle kesin hasar tespitlerine ilişkin çalışmalar devam etmektedir. İkamet etmiş olduğu bina ya da evin hasar tespit durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlarımızın; Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi No:4 Battalgazi adresinde faaliyet gösteren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında kurulmuş olan müracaat masasına müracaat etmeleri gerekmektedir.

depremde-zarar-goren-okullar-tasiniyor

Depremde Zarar Gören Okullar taşınıyor

Depremde Zarar Gören Okullar taşınıyor

malatyada-depremden-zarar-goren-37-bina-yikilacak

Malatya'da depremden zarar gören 37 bina yıkılacak

24 Ocak Günü Merkez üssü Elâzığ Sivrice olan depremin etkilerinin yoğun olarak hissedildiği ilimizde, depremde ağır hasar alan binaların yıkımı için Valilik 2 nolu toplantı salonunda Vali Aydın Baruş Başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlend

yazacak-cok-sey-var

YAZACAK ÇOK ŞEY VAR!

DEVLETİN ÇARŞAFI KİRLENMESİN DİYE 'ÇİZMEMİ ÇIKARTAYIM MI?'