canlı yayın
ezo-gelin-corbasi-en-iyi-23-yemek-arasina-girdi

‘EZO GELİN ÇORBASI’ EN İYİ 23 YEMEK ARASINA GİRDİ

‘EZO GELİN ÇORBASI’ TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ARASINA GİRDİ Geçtiğimiz günlerde Oğuzeli Belediyesi tarafından tescillenen ‘Ezo Gelin Çorbası’ CNN Travel Dergisi tarafından Türkiye'nin en iyi 23 yemeği arasında gösterildi. Derginin yazarı Lisa Morrow Ezo Gelin Çorbası için “Gaziantep yakınlarındaki küçük bir köyde yaşayan Ezo Gelin tarafından hazırlanan çorba kırmızı mercimek, salça (tatlı veya acı), rendelenmiş taze domates ve soğandan yapılan, üzerine ise kuru nane ve pul biber dökülen lezzetli bir çorba” ifadelerini kullandı.

ekmek-ve-yemek-fabrikasi-ihalesi-yapildi

EKMEK VE YEMEK FABRİKASI İHALESİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

mhp-lideri-bahceli-ayasofya-camisinin-tasarruf-hakki-sadece-turkiyeye-aittir-baska-mihrak-ve-ulkelere-yalnizca-halt-yemek-dusecektir-

MHP Lideri Bahçeli: Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir

MHP Lideri Bahçeli "Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir. Yunanistan’ın ve bu ülke çizgisinde siyaset yapan CHP’nin karalama kampanyası bayağı ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

oguzeli-belediyesinin-sicak-yemek-dagitimi-devam-ediyo

OĞUZELİ BELEDİYESİ’NİN SICAK YEMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYO

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ” Oğuzeli Belediyesi tarafından 6 yıldır aralıksız olarak her gün yapılan sıcak yemek dağıtımı bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha kapsamlı yapılıyor.

ihtiyac-sahibi-350-vatandasimiza-gunluk-4-cesit-sicak-yemek-ulastiracagiz

İhtiyaç Sahibi 350 Vatandaşımıza Günlük 4 Çeşit Sıcak Yemek Ulaştıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ramazan Ayı boyunca 65 yaş ve üstü, kronik hastalığı bulunan, engelli ve yemek yapacak durumu olmayan ihtiyaç sahibi 350 vatandaşımıza 4 çeşit yemeğin olduğu paketleri teslim edeceğiz. Bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan Ayının manevi iklimini hep birlikte soluyacağız.” dedi.

elazig-belediyesi-27-asevinde-50-bin-kisiye-yemek-dagitacak

Elazığ Belediyesi 27 Aşevinde 50 Bin Kişiye Yemek Dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde kurulan Aşevlerinde yaklaşık 50 bin kişiye yemek dağıtılacak. Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan depremin yaralarının sarılmasına devam ediliyor.

milyonlari-ilgilendiriyor-yemek-ucreti-yonetmeligi-degisti

Milyonları ilgilendiriyor: Yemek ücreti yönetmeliği değişti

Devlet memurları ve sözleşmeli personelin öğle yemeğine asgari olarak ne kadar ödeme yapacağı belirlendi. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 15/01/2020 tarihinden 14/01/2021 tarihine kadar;

gastronomi-dunyasi-zengin-yemek-kulturumuzle-tanisacak

“Gastronomi Dünyası, Zengin Yemek Kültürümüzle Tanışacak”

Onursal Başkanlığını Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yapacağı, Yeşilyurt Belediyesi ile (İKSAD) İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği 1.Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresi 20-22 Aralık’ta Malatya’da yapılacak. Gastronomi Kongresi, Malatya ve Yeşilyurt Mutfağının eşsiz lezzetlerinin yurt içi ve yurt dışına yönelik tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

yerli-yemeklerimizin-tanitimi

YERLİ YEMEKLERİMİZİN TANITIMI

AKPARTİ KADIN KOLLARININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞUN ETKİNLİK