canlı yayın
maskide-borc-yapilandirma-suresi-uzatildi

MASKİ'DE BORÇ YAPILANDIRMA SÜRESİ UZATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarına yönelik uygulanan yapılandırma işlemlerinin süresinin 31 Aralık 2020 tarihinden 31 Ocak 2021’e uzatıldığını duyurdu.

yapilandirma-islemleri-1-ay-uzatildi

“Yapılandırma İşlemleri 1 Ay Uzatıldı”

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 7256 sayılı, "bazı alacakların yeniden yapılandırılması" kanunu kapsamında yapılacak olan vergi yapılandırması ile vatandaşların belediyeye olan ve biriken borçlarını yapılandırma süresinin 31 Aralık 2020 tarihinden 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

buyuksehir-belediyesinden-yapilandirmayi-son-gune-birakmayin-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN “YAPILANDIRMAYI SON GÜNE BIRAKMAYIN!” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olan mükelleflerin ve kuruluşların vergi, kira ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırmaya devam ediyor. Yapılandırma kapsamında 31 Aralık 2020 tarihine kadar vatandaşların başvurmaları halinde peşin ödemede gecikme zammı affı ve 18 aya varan taksitlendirme imkânı da sağlanıyor

battalgazi-belediyesi-borclari-yapilandiriyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ BORÇLARI YAPILANDIRIYOR

Battalgazi Belediyesi, 7256 sayılı vergi affı kapsamında Belediye’ye borcu bulunan vatandaşların vergi, kira ve diğer konulardaki borçlarını yapılandırıyor. Vatandaşların yapılandırma kapsamında 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurmaları halinde peşin ödemede yüzde 90 oranında gecikme zammı affı ve 18 aya varan taksitlendirme imkanı sağlıyor.

maski-su-borcu-yapilandirmasini-evlerde-yapiyor

MASKİ SU BORCU YAPILANDIRMASINI EVLERDE YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bir ilke imza attı. Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında su borcunu yapılandırmak isteyen 65 yaş üstü, engelli ve kimsesiz abonelerin evlerine giderek yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriyor.

esnaf-ve-sanatkara-yapilandirma-uyarisi

Esnaf ve sanatkara yapılandırma uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(MESOB) tarafından prim borçlarının yeniden yapılandırması ile ilgili olarak başlatılan uygulama hakkında bilgi verilerek, talep eden esnafların 31 Aralık 2020 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu’na başvuruda bulunması gerektiği uyarısı yapıldı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.