canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-daha-temiz-bir-yesilyurt-icin-calismalarini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘DAHA TEMİZ BİR YEŞİLYURT’ İÇİN ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

Çevre Temizliğiyle Örnek Gösterilen İlçe; Yeşilyurt Koronavirüs tedbirleri kapsamında Yeşilyurt’ta ki temizlik ve hijyen çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Daha temiz, daha sağlıklı, daha ferah, tertemiz bir Yeşilyurt için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Mesai mefhumu tanımadan gerçekleşen titiz çalışmalarımız ve hemşerilerimizin destekleriyle her alanda olduğu gibi temizlikte de örnek ve marka olma yolunda hızla ilerliyoruz.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-kovid-19-salginina-karsi-onlemlerini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (KOVİD-19) SALGININA KARŞI ÖNLEMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

“Sosyal Mesafeyi Ayarlayalım, Tedbirlere Uyalım” Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların ve esnafların sağlığını korumak adına pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı.

yesilyurt-belediye-ekipleri-denetimlerini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYE EKİPLERİ, DENETİMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

“Sağlıklı Ürünler Tüketilmesi İçin Titiz Çalışıyoruz” Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için gıda ürünleri satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı nedeniyle gıda ürünleri satışı yapan işletmelerde denetimlerini yoğunlaştırdı.

saglikli-huzurlu-ve-mutlu-bir-ramazan-ayi-icin-calismalarimizi-yogunlastirdik

“Sağlıklı, Huzurlu ve Mutlu Bir Ramazan Ayı İçin Çalışmalarımızı Yoğunlaştırdık”

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri vatandaşların Ramazan ayı içerisinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için ilçe genelinde hizmet veren fırın, lokanta, pastane, market ve kasaplarda denetimlerde bulundu