canlı yayın
-keskin-bag-kur-priminde-indirim-yapilmali-esnaf-burakami-odeyemez

-Keskin: Bağ-Kur priminde indirim yapılmalı, esnaf burakamı ödeyemez

-Keskin: Bağ-Kur priminde indirim yapılmalı, esnaf bu rakamı ödeyemez -“Kimler masa başında hesabı nasıl yapıyor bilmiyoruz, esnafın durumunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl anlatıyorlar onu da bilmiyoruz, ama piyasa çok kötü, esnaf ve sanatkarın durumu çok kötü.” TESK Yönetim Kurulu Üyesi, MESOB Başkanı Şevket Keskin, "2021 yılı asgari ücrete yapılan zamla birlikte esnafın ödeyeceği Bağ-Kur primi 1.234,24 TL olmuştur, perdemi sürecinin en mağdur kesimi olan esnaf camiası bu rakamı ödeyemez. Sokakta fotoğraf veren Milletvekilleri böyle bir zammın esnaf tarafından kaldırılamayacağını bilmiyorlar mı, bakınca göremiyorlar mı?” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ezo-gelin-corbasi-en-iyi-23-yemek-arasina-girdi

‘EZO GELİN ÇORBASI’ EN İYİ 23 YEMEK ARASINA GİRDİ

‘EZO GELİN ÇORBASI’ TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ ARASINA GİRDİ Geçtiğimiz günlerde Oğuzeli Belediyesi tarafından tescillenen ‘Ezo Gelin Çorbası’ CNN Travel Dergisi tarafından Türkiye'nin en iyi 23 yemeği arasında gösterildi. Derginin yazarı Lisa Morrow Ezo Gelin Çorbası için “Gaziantep yakınlarındaki küçük bir köyde yaşayan Ezo Gelin tarafından hazırlanan çorba kırmızı mercimek, salça (tatlı veya acı), rendelenmiş taze domates ve soğandan yapılan, üzerine ise kuru nane ve pul biber dökülen lezzetli bir çorba” ifadelerini kullandı.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ekmek-ve-yemek-fabrikasi-ihalesi-yapildi

EKMEK VE YEMEK FABRİKASI İHALESİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

kuluncak-belediyemizden-kan-bagisina-destek

Kuluncak Belediyemizden Kan Bağışına Destek

Kuluncak Belediye Başkanımız Sn. Erhan CENGİZ

mhp-lideri-bahceli-ayasofya-camisinin-tasarruf-hakki-sadece-turkiyeye-aittir-baska-mihrak-ve-ulkelere-yalnizca-halt-yemek-dusecektir-

MHP Lideri Bahçeli: Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir

MHP Lideri Bahçeli "Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir. Yunanistan’ın ve bu ülke çizgisinde siyaset yapan CHP’nin karalama kampanyası bayağı ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

oguzeli-belediyesinin-sicak-yemek-dagitimi-devam-ediyo

OĞUZELİ BELEDİYESİ’NİN SICAK YEMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYO

“DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ” Oğuzeli Belediyesi tarafından 6 yıldır aralıksız olarak her gün yapılan sıcak yemek dağıtımı bu yıl Koronaviriüs (COVID-19) salgını nedeniyle daha kapsamlı yapılıyor.

dr-onur-akin-iftar-yemegimizi-bir-saate-yayarsak-sindirime-buyuk-faydasi-olur

Dr. Onur Akın: "İftar yemeğimizi bir saate yayarsak sindirime büyük faydası olur"

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Onur Akın, Ramazan ayında yapılan en büyük hatanın iftar saatinde hızlı yemek yemek olduğunu belirterek, iftar yemeğinin bir saate yayılmasının sindirime büyük faydası olacağını söyledi.