canlı yayın
yesilyurt-belediyesi--sokak-sagliklastirma-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Melekbaba, Sokak Sağlıklaştırma Projemizle Güzelleşip, Değişecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca’dan sonra Melekbaba mahallesinde de hayata geçirecekleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal yapısına yeni değerler kazandıracaklarını söyledi.

yesilyurt-belediyesi-erdem-okullari-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘ERDEM OKULLARI’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Geleceğe Bırakılacak En Kıymetli Yatırım; Ahlaklı Ve Karakterli Nesillerdir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Geleceğe bırakılacak en kıymetli ve değerli yatırım, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çalışkan, özgüveni yüksek, okuyan, ahlaki ve milli değerlere sahip karakterli nesillerdir.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-yesil-gida-marketleri-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil Gıda Marketin yoğun ilgi görmesinden sonra Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının bulunduğu binanın zemin katına 2.Yeşil Gıda Marketi açmaya hazırlanıyor. Başkan Çınar, Yeşil Gıda Market aracılığıyla vatandaşlara doğal ve organik ürünlerin yanı sıra temel ihtiyaç maddelerini ekonomik fiyatla ulaştırdıklarını söyledi.