canlı yayın
milletvekili-aylin-cesur-iki-devlet-bir-millet-ruhuyla-her-kosulda-azerbaycanin-yanindayiz

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ” İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ermenistan’ın 27 Eylül 2020 sabah saatlerinde ateşkesi bozarak Azerbaycan’ın askeri birimlerine ve sivil yerleşimlerine yönelik saldırılarda bulunmasıyla başlayan ve Azerbaycan’ın bu saldırılara savunma amaçlı karşılık vermesiyle Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden çatışmalar üzerine, sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladı.

bisk-vatandaslarimizin-yanindayiz

BİSK VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ,

İstanbul Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Birliği (BİSK) Başkan Yardımcısı Mustafa Babuz ile Beykoz İlçe Gençlik Spor Müdürü hemşehrimiz Bülent Küçük, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya'yı ziyaret etti.

islam-ulkeleri-akademisyenler-birligi-kahraman-askerlerimizin-yanindayiz

İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği 'Kahraman Askerlerimizin Yanındayız'

Asırlardır insanlık değerlerine saygılı olan, dünyanın huzur ve güvenliği için zorluklara göğüs gererek özverili çalışmalar yapan, İslam medeniyetinin en önemli hizmetkarı olan Türk Milleti, en son kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile de bu çalışmalarına devam etmektedir.

calik-malatyalilar-reisin-yanindayiz-diyece

Çalık; “Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyece

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, aynı gün Battalgazi ilçesine bağlı kırsaldaki 7 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla ev toplantıları yaptı. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet ederek, “Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.” dedi.