canlı yayın
yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

buyuksehir-erkek-voleybol-takimindan-baskan-gurkana-ziyaret

BÜYÜKŞEHİR ERKEK VOLEYBOL TAKIMINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

GÜRKAN: SİZLERİ EFELER LİGİ’NDE GÖRMEK İSTİYORUZ Malatya Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan ile bir araya gelen voleybol takımında yeni transfer Ali Berke için imza töreni düzenlendi. Gürkan sporculara ve teknik heyete hitaben yaptığı konuşmada; “Malatya’nın her alanda yeri zirvede olmaktır. Sizleri de önümüzdeki sezon voleybolun en üst yeri olan Efeler Ligi’nde görmek istiyoruz” diyerek, takımdan şampiyonluk istedi.

malatya-buyuksehir-belediyesi-voleybol-takimi-1-lige-yukseld

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, 1. Lige Yükseld

GÜRKAN: BU GURUR HEPİMİZİN Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

yesilyurt-belediyesi-liseler-arasi-voleybol-turnuvasinda-heyecan-yuksek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA HEYECAN YÜKSEK

“Öğrencilerimizin Çabası ve Azmi, Takdire Şayan” Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Liselerarası Voleybol Turnuvasını ziyaret ederek, öğrencilere başarı dileklerini paylaştılar.

kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Oğuzeli Belediyesi'nin kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek ve pekiştirmek için düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.

yesilyurt-belediyesi-birimler-arasi-voleybol-turnuvasi-cekismeli-maclara-sahne-oluyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘BİRİMLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’ ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Amacımız; Personeller Arasındaki Birlik ve Beraberliği Güçlendirmek” Yeşilyurt Belediyesi, personellerin birbiriyle kaynaşması, iş stresinden uzaklaşmaları, rekabet içerisinde spor yapmalarını sağlayarak dinç ve zinde olmalarını sağlamak için ‘Birimler arası Voleybol Turnuvası’ düzenledi.