canlı yayın
battalgazi-belediyesi-can-dostlarini-unutmadi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ CAN DOSTLARINI UNUTMADI

Battalgazi Belediyesi, yeni tip koranavirüs salgını tedbirleri kapsamında Türkiye geneli ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağı sebebiyle ilçede aç kalma riskiyle karşı karşıya kalan sokak hayvanlarını unutmadı.

tema-toprak-dedeyi-unutmadi

TEMA Toprak Dedeyi Unutmadı

TEMA Vakfı pandemi nedeniyle ilk kez çevrim içi düzenlediği Saha Koordinasyon Toplantısı’nda Toprak Dede’yi unutmadı..

maski-genel-kurulu-yapildi

Maski Genel Kurulu Yapıldı

Büyükşehir Belediye Meclis toplantının ardından MASKİ Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

baskan-dag-mehmet-durnayi-unutmadi-odullendirdi

Başkan Dağ, Mehmet Durna’yı Unutmadı, Ödüllendirdi

Anadolu Basın birliği Malatya Şube Başkanı ve Hekimhan Taşoluk ve Kaymak Mahalleleri Dernek Başkanı Zeki Dağ, Mehmet Durna’yı unutmadı ve sahip çıktı.

buyuksehir-belediyesi-mercedes-kadirin-ailesini-unutmadi

Büyükşehir Belediyesi Mercedes Kadir’in ailesini unutmadı

MERCEDES KADİR’İN AİLESİNİN YAŞADIĞI EV YENİLENDİ Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın ‘Mercedes Kadir’ olarak tanıdığı Fatih Kaydı’nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

27-mayisi-unutmadik-unutturmayacagiz

27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız!.

HaberlerGündem Haberleriİletişim Başkanı Fahrettin Altun: 27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız! İletişim Başkanı Fahrettin Altun: 27 Mayıs’ı unutmadık unutturmayacağız! Son dakika haberi... İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

yesilyurt-belediyesi-baskani-mehmet-cinar-engelli-ve-sehit-annelerini-unutmadi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ENGELLİ VE ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI!

“Annelerimiz Her Zaman Başımızın Tâcıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Şehit Annesi Gafure Tanrıverdi ile iki çocuğu engelli olan Fatma Hakan’ı evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

battalgazi-belediyesi-depremzede-aileleri-de-unutmadi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ DEPREMZEDE AİLELERİ DE UNUTMADI

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dışarı çıkmaları kısıtlanan ve konteyner evlerde kalan depremzede ailelere, temizlik ve gıda yardımında bulundu.

yesilyurt-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI!

“Doğada Yaşayan Tüm Canlılara Sahip Çıkmak Gerekiyor” Doğaya ve çevreye değer veren sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Yeşilyurt Belediyesi, küresel bir tehdit haline dönüşen Koronavirüs ( KOVİD-19) salgını tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde kalmaları nedeniyle beslenme sorunu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara kuru yem ve su bırakıyor.

buyuksehir-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

• Malatya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından çöp sahasındaki sokak hayvanları için sahaya yem ve ekmek bırakıldı

chp-emektar-kadinlarini-unutmadi

CHP Emektar Kadınlarını Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle partiye emek ve gönül veren isimleri ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, il başkanı Enver Kiraz ve yöneticiler önce 1994 yılında Malatya’nın ilk ve tek kadın belediye başkan adayı Zuhal İpekçi’yi evinde ziyaret etti. Yollarca partiye emek veren İpekçi ziyaretten büyük mutluluk duydu.

buyuksehir-sokak-hayvanlarini-unutmadi

BÜYÜKŞEHİR SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hava sıcaklığının eksi derecelerde seyrettiği soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren yaban hayvanları ile sokak hayvanları için doğaya yiyecek bıraktı.

izmir-fethi-sekin-ve-musa-cani-unutmadi

İzmir Fethi Sekin ve Musa Can’ı unutmadı

İzmirliler, İzmir Adliyesi’nin önünde üç yıl önceki terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can’ı unutmadı. Bayraklı Adliyesi'ndeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende konuşan Adalet Bakanı Yardımcısı Zekeriya Birkan, İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırının Türk yargısına yapıldığını hatırlatarak, "Ama teröristler bir şeyi unuttular. Fethi Sekin gibi kahramanlarımız var. Fethi Sekinler asla bitmez. Bizler şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz" dedi.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

baskan-guder-losemili-cocuklari-unutmadi

BAŞKAN GÜDER, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

BAŞKAN GÜDER,”YILDA SADECE BİR HAFTA DEĞİL, HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi. Başkan Güder, Yılda sadece bir hafta değil, her zaman onların yanındayız diyerek Lösemi hakkında toplumun bilinçlendirilmesi gerekliliğine dikkat çekti.