canlı yayın
buyuksehir-belediyesi-haziran-meclisi-toplandi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAZİRAN MECLİSİ TOPLANDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Haziran Cuma günü MASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı. Saat 14.30’da toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra gündem maddelerinin görüşmesine geçildi.

il-pandemi-kurulu-toplandi

İl Pandemi Kurulu Toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat ile Malatya’da Vali Aydın Baruş Başkanlığında koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla, İl Pandemi Kurulu toplandı. Toplantı İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’nin Covid-19 Pandemisi Malatya Değerlendirme Raporunu kurul üyelerine sunması ile başladı.

turkiye-belediyeler-birligi-deprem-bolgesi-elazigda-toplandi

Türkiye Belediyeler Birliği Deprem Bölgesi Elazığ’da Toplandı

6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki belediye başkanları Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte ilk olarak Sürsürü Mahallesinde incelemelerde bulundu.

il-istihdam-ve-mesleki-egitim-kurulu-toplandi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Gaziantep İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 Yılı 1. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda Vali Davut Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda önceki gündem maddeleri görüşülerek 2019 yılı değerlendirmelerinde bulunuldu

2020-yilinin-ilk-meclisi-toplandi

2020 YILININ İLK MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2020 yılının Ocak ayı toplantısı 8 Ocak Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirildi.

ticari-sut-isletmelerince-eylul-ayinda-730-bin-516-ton-inek-sutu-toplandi

Ticari süt işletmelerince Eylül ayında 730 bin 516 ton inek sütü toplandı

Eylül ayında ticari süt işletmeleri tarafından içme sütü üretimi 112 bin 983 ton olarak gerçekleşti ve bir önceki yılın aynı ayına göre %5,2 azalış gösterdi. İnek peyniri üretimi 55 bin 486 ton ile bir önceki yılın aynı ayına göre %4,6 azaldı. Koyun, keçi, manda ve karışık sütlerden elde edilen peynir çeşitleri ise 2 bin 120 ton ile bir önceki yılın aynı ayına göre %20,9 arttı.

chpli-kurmaylar-hekimhanda-toplandi

CHP'Lİ KURMAYLAR HEKİMHANDA TOPLANDI

Chp Genel Başkan yardımcısı Veli AĞBABA'nın da katıldığı toplantı Hekimhanda gerçekleştirildi.