canlı yayın
tokatta-yerel-medyaya-guvensizlik

Tokat’ta Yerel Medyaya Güvensizlik

Tokat Valiliği apar topar Yerel Medya birlikteliği adı altında yemekli toplantı düzenliyor.

-tokatta-bunlar-da-var-

Tokat’ta Bunlar da Var !

Yazdıklarım İDDİA değil. Yazdıklarım İFTİRA değil. Yazdıklarım BELGELERİ ile GERÇEK..

-tokatta-organize-isler-

TOKAT’TA ORGANİZE İŞLER !

Tokat’tayız.. Bakış Gazetesi kamuoyunu aydınlatma Kamuyu bilgilendirme ilkesini ön planda tutarak yayın hayatına devam edip her hafta bir il haber serimizde Tokat’tayız.

tokatta-larvaya-gecit-yok

TOKAT’TA LARVA’YA GEÇİT YOK

TOKAT BELEDİYESİ LARVA İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR Tokat Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, haşere, uçkun ve larva üreme noktalarında ilaçlama çalışmalarına başladı. Behzat Deresi, Geksi Deresi, kanal kenarları başta olmak üzere her çeşit su birikintisi, sazlık, fosseptik çukurlarında ve tespit edilen bölgelerde belediye ekipleri, larva ve haşere ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

-balkan-kupasi-tokatta

BALKAN KUPASI TOKAT’TA

Balkan Kupasını Tokat'a getirerek Şehrimize takım halinde en büyük başarıyı kazandıran Belediye Plevnespor Voleybol takımı kupayı Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na takdim etti.

ulke-geneli-ve-tokatta-gundem-cocuk-istismari

Ülke geneli ve Tokat’ta gündem ‘çocuk istismarı’

Tokat Valisi, Savcılığı olayın üstünü kapatma girişimi taraftarı olmaz ise, mağdur çocukların aileleri ekonomik çıkarı unuturlarsa Tokat’ta onlarca kişi deşifre olur.