canlı yayın
baskan-guderden-zabita-teskilatina-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ZABITA TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, zabıta teşkilatının 194. yılı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı’yı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 194’üncü yılını kutlayan Başkan Güder, personelle de bir araya gelerek haftalarını kutladı. Ziyarette Başkan Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam eşlik etti. Başkan Güder, zabıtalara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde insanların yaşam kalitesini yükseltmek üzer

zabita-teskilati-194-yasinda

Zabıta Teşkilatı 194 Yaşında

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli ve personeli, “Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş Yıl Dönümü ve Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

vali-barus-polis-teskilatinin-175ci-yilini-yol-kontrol-noktasinda-kutladi

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

emniyet-teskilatina-bir-destekte-mhpden

Emniyet teşkilatına bir destekte MHP'den

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı , Türk polis teşkilatının 175.nci kuruluş yıldönümünde, emniyet teşkilatına sosyal medya resmi hesabından tam destek oldu.

baskan-ilhandan-polis-teskilati-kurulus-yil-donumu-kutlama-mesaji

Başkan İlhan’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıl dönümü Kutlama Mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Polis haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türk Polis Teşkilatının 175’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan İlhan, polis teşkilatının İnsanlarımızın huzur ve güvenini sağlamak gibi kutsal bir göreve sahip olduğunu belirtti

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

gurkan-itfaiye-teskilatimizin-gostermis-oldugu-gayret-takdire-sayan

GÜRKAN: İTFAİYE TEŞKİLATIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU GAYRET TAKDİRE ŞAYAN

MalatyaBüyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan “İtfaiyecilik Haftası”nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleniyor. Malatya İtfaiye Hizmetleri Daire Başkanı M. Hanifi Acar ve İtfaiye personelleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

mhp-kale-ilce-teskilati-yeni-yerine-tasindi

MHP KALE İLÇE TEŞKİLATI YENİ YERİNE TAŞINDI

MHP Malatya Kale İlçe Başkanı Mustafa Avcı ve yönetimi yeni hizmet binasına taşındı. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık, il ve ilçe yönetimleri MHP Kale İlçe teşkilatının açılışına katılarak bir dizi incelemelerde bulundu.

mhp-teskilati-sehit-ve-gaziler-dernek-ziyaretlerine-devam-etti

MHP Teşkilatı Şehit Ve Gaziler Dernek Ziyaretlerine Devam Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, il ve ilçe yönetimleri Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetimini ziyaret etti.

malatyada-ak-parti-teskilati--fena-karisti

MALATYA'DA AK PARTİ TEŞKİLATI FENA KARIŞTI

31 Mart 2019 da yapılan seçim yüzde 68 oy alarak Ak parti,den B.Şehir belediye başkanlığına seçilen Selahattin Gürkan geçmiş dönemlerde yine Ak partiden başkanlığı kazanan belediye başkanlarının yapmış olduğu su istimali ve belediye giderleri üzerine yaptığı açıklamalar Malatya Ak partiyi fena karıştı.