canlı yayın
cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

mtu-teknik-ve-teknoloji-alt-yapisi-ogrencilerin-imkanina-sunuldu

MTÜ teknik ve teknoloji alt yapısı öğrencilerin imkanına sunuldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Covid-19 salgını nedeniyle Malatya’ya dönen tüm üniversite öğrencilerinin Bahar Dönemi Final ve Bütünleme sınavlarına hazırlanırken ihtiyaç duyulması halinde üniversitenin teknik ve teknolojik alt yapısı ile eğitim donanımlarından yararlanabileceklerini bildirdi.

vali-barus-deneyap-teknoloji-atolyesi-tanitim-toplantisina-katildi

Vali Baruş "Deneyap Teknoloji Atölyesi" Tanıtım Toplantısına Katıldı

Vali Aydın Baruş, robotik kodlama, enerji teknolojileri, elektronik programlama, yapay zekâ, siber güvenlik, havacılık ve uzay gibi 10 farklı alanda eğitim verilen "Deneyap Teknoloji Atölyesi" tanıtım toplantısına katıldı.

geri-donusum-cevre-teknolojileri-ve-sifir-atik-fuarina-katilan-baskan-gurkan

Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarına katılan Başkan Gürkan

SIFIR ATIK DOĞAYA SAYGININ İFADESİDİR CNR Expo-İstanbul Fuar Merkezi`nde 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında EnTech Sıfır Atık Forumu gerçekleştirildi. EnTech Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı'na,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Geri dönüşüm ve atık endüstri temsilcileri ile yerel yönetimlerin yöneticileri katıldı.

bilisim-alt-yapimizi-en-son-teknolojiyle-guclendirdik

“Bilişim Alt Yapımızı En Son Teknolojiyle Güçlendirdik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bilgi ve iletişim teknolojik alt yapılarını daha verimli hale getirmek adına dünyada hızla büyüyen HyperConverged mimarisini sunan Nutanix’i kullanan ilk belediye olduklarını söyledi.