canlı yayın
mhpden-ak-parti-ve-hukumete-cok-sert-tepki-yanliz-biraktiniz

MHP'den AK Parti ve Hükümete çok sert tepki! Yanlız bıraktınız...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ak Parti'nin ve Hükümetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bıraktığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış saldırılara karşı tek başına mücadele ederken çevresindekilerin kış uykusuna yattığını ancak tüm saldırılara karşı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nı destekleyerek dik durduğunu söyledi.

chpli-durmazdan-artan-yem-fiyatlarina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ!

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ! CHP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz artan yem fiyatlarının üreticiye etkilerini yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı./

chpli-durmazdan-tarimsal-girdi-fiyatlarinin-artisina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TARIMSAL GİRDİ FİYATLARININ ARTIŞINA TEPKİ!

HP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz TUİK verilerine göre artan tarımsal girdi fiyatlarını değerlendirdi ve çiftçinin durumunun araştırılması için meclis araştırması açılmasını istedi. / Geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulunda çiftçinin durumu, beklenen destekler ve üretimi arttırma yöntemleri konusunda defalarca söz alan Durmaz, çiftçinin virüs ve artan girdi maliyetleri karşısındaki durumunun araştırılması için meclis araştırma önergesi verdi.