canlı yayın
baskan-guder--turgut-ozal-universitemizde-bizim-ortak-paydamizdir

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

hekimhanlilardan-yetkililere-sitem

Hekimhanlılar’dan Yetkililere Sitem

2015 yılında meydana gelen depremde, Malatya’nın bir çok ilçelerinde zarar meydana gelmiş, ama yetkilierin hazar tesbiti yaptıktan sonra ilçeye bir daha uğramadığı köylüler tarafından açıklandı.

mesob--baskani-keskinden-ak-parti-milletvekillerine-sitemli-sozler

“MESOB BAŞKANI KESKİNDEN AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE SİTEMLİ SÖZLER

Şevket keskin Ak Parti millet vekillerine seslendi Malatya'mız için hiçbir plan ve projeniz yokmuydu

rektor-karabulut-universitemizin-ve-malatyanin-tanitimini-her-alanda-yapacagiz---

Rektör Karabulut, “Üniversitemizin ve Malatya’nın tanıtımını her alanda yapacağız”

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 11-12 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin de paydaş olduğu İpekyolu Kariyer Fuarının kapanış programına katılan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Hem üniversitemizin, hem de Malatya’mızın tanıtımını her alanda yapacağız.” dedi.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.