canlı yayın
yesilyurtta-onleminizi-alin-saglikli-kalin-kampanyasi-baslatild

YEŞİLYURT’TA ‘ÖNLEMİNİZİ ALIN SAĞLIKLI KALIN’ KAMPANYASI BAŞLATILD

“Önlemlerimizi Alalım, Sağlığımızı Riske Atmayalım” Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle pandemi salgınına karşı toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla bir hafta sürecek olan ‘Önleminizi Alın Sağlıklı Kalın’ temalı kampanya başlattı.Malatya’nın muhtelif bölgelerini ziyaret edecek olan personeller, canlı ‘Virüs Maskot’ eşliğinde esnaflara ve vatandaşlara maske ve bilgilendirici broşürler dağıtacaklar.

urkiye-saglikli-kentler-birliginin-35olagan-meclis-toplantisi-yesilyurtta-yapilacak

ÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİNİN 35.OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YEŞİLYURT’TA YAPILACAK

“Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 2021 yılı Mayıs Ayında ki 35.Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.

yesilyurtta-saglikli-ve-guvenilir-ortamlarda-cuma-namazi-kilindi

YEŞİLYURT’TA ‘SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR’ ORTAMLARDA CUMA NAMAZI KILINDI

“Cuma Namazına Yeniden Kavuşmanın Derin Bir Hazzı ve Mutluluğunu Yaşadık” Yeşilyurt Belediyesi İdari İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Dezenfeksiyon’ ekibinin koronavirüs ile etkin ve kararlı mücadele etmek adına büyük bir titizlikle uyguladığı temizlik çalışmalarının yanı sıra alınan sıkı önlemler altında hazır hale getirilen Yeşilyurt’ta ki 49 cami ile üç ayrı alanda cuma namazı kılındı.

turkiye-kovid-19-sureciyle-saglikli-bir-sekilde-mucadele-ediyor

Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor”

“Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kovid-19 sürecini uluslararası bağlantılarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler var, orada da görüyorum ki Türkiye, bütün dünya devletlerinin deve dişi gibi dünyanın jandarması olan ülkelerin baş edemediği kovid-19 sürecinde çok daha sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” dedi.

ramazanda-saglikli-beslenme-icin-bes-altin-kural

Ramazanda sağlıklı beslenme için beş altın kural

Uzman Diyetisyen Gülçin Ergazi, oruç tutmaya karar veren kişilerin sağlık sorunları varsa, düzenli ilaç kullanıyorlarsa (diyabet, böbrek hastalıkları, kalp-damar hastalıkları, karaciğer ve tansiyon hastalıkları, kanser, hamilelik, emziklilik ve yaşlılık gibi durumlar; riskli işlerde ve yüksek dikkat gerektiren işlerde çalışanlar,

dinc-saglikli-ve-guzel-bir-hayat-icin-spor-yapalim

“Dinç, Sağlıklı ve Güzel Bir Hayat İçin Spor Yapalım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarından sonra her yaştan vatandaşın spor yapabileceği bir merkez hüviyetine kavuşan Yakınca Yaşam ve Spor Merkezini ziyaret etti. Başkan Çınar, dinç, sağlıklı ve güzel bir hayat için tüm vatandaşları spor yapmaya davet etti.

gurkan-saglikli-sehirlesme-yollardan-baslar

GÜRKAN: SAĞLIKLI ŞEHİRLEŞME YOLLARDAN BAŞLAR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güngör Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında kavşak düzenleme çalışmaları yapıyor.

saglikli-yasam-icin-spor-alanlarini-artiracagiz

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor Alanlarını Artıracağız”

Sağlıklı yaşam için sportif yatırımlarına ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle farklı mahallelerde ‘Spor Kompleksi Alanı’ projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

saglikli-huzurlu-ve-mutlu-bir-ramazan-ayi-icin-calismalarimizi-yogunlastirdik

“Sağlıklı, Huzurlu ve Mutlu Bir Ramazan Ayı İçin Çalışmalarımızı Yoğunlaştırdık”

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri vatandaşların Ramazan ayı içerisinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için ilçe genelinde hizmet veren fırın, lokanta, pastane, market ve kasaplarda denetimlerde bulundu