canlı yayın
avsardan-samanli-ve-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

Avşar’dan Samanlı Ve İlhan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kendi iradesiyle MHP İl Başkanlığından istifa eden R.Bülent Avşar , MHP İl Başkanlığına atanan Mesut Samanlı ve Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

mhp-malatya-il-baskanligina-samanli-getirildi

MHP Malatya İl Başkanlığına Samanlı Getirildi

MHP Malatya İl Başkanlığını 2017 Haziran'dan bu yana başarı ile sürdüren R.Bülent Avşar'ın istifasıyla boşalan İl Başkanlığına , Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı getirildi.

baskan-samanlidan-stk-ziyaretleri

BAŞKAN SAMANLI'DAN STK ZİYARETLERİ

Bugünki ziyaretlerimiz kapsamında Malatya emlakçılar odası ve Yazıhan Türkmen dağ köyleri derneğini ziyaret ettik. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten emlakçılar odası başkanı Ali Özgül öncelikle Mhp Battalgazi İlçe başkanı Mesut Samanlı'nın nazik ziyareti bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Odamızın başlıca sorunları vergi dairesine kaydolan emlakçı arkadaşlarımızın odaya kayıtlı olmamaları kaydı olmadığı için bu arkadaşlarımız hakkında yeterli denetimi yapamamamız ve üzerleinde söz hakkı olmamamızdır

baskan-samanlinin--10-ocak-gazeteciler-gunu-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'NIN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve halkın sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

baskan-samanlinin-mehmet-akif-ersoyun-83olum-yil-donumu-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'NIN MEHMET AKİF ERSOYU'N 83.ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Aziz milletimizin ruh dünyasını en güzel biçimde yansıtan, var olma mücadelesindeki çelikleşmiş imanını sinesinde taşıyan bir mücadele adamı olan Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 83. yıldönümünde şükran ve dua ile anıyoruz.

ilce-baskani-samanli-dan-mgc-ye-hayirli-olsun-ziyareti

İLÇE BAŞKANI SAMANLI DAN MGC YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı,Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce,Akçadağ Muhtar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-camide-bizim-cemevi-de-bizim

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI, CAMİDE BİZİM CEMEVİ DE BİZİM

Ülkemizin iç ve dıştan yıpratılmaya eli zayıflatılmaya kargaşa çıkartılmak istenerek kardeşliğimize gölge düşürmek niyetiyle zaman zaman sahnelenmek istenen oyun olan Alevi Sünni konusu yine çirkin bir şekilde İzmir’de evlerin duvarlarına ”defol alevi” yazısı yazılarak gündeme taşınıp yeni bir oyun sahnelenmek istenmektedir.

battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanlinin--ogretmenler-gunu-mesaji

BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLININ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım her yıl ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanır, geçmiş ve geleceğimizde emeği geçen öğretmenlerimiz sevgiyle anılır, ziyaret edilir. 24 Kasım, 1928 yılında Latin harflerinin 1 Kasım 1928 tarihinde kabulünün ardından Millet Mektepleri’nin açıldığı ve okuma yazma seferberliğinin başladığı gündür. Bugün sadece Millet Mektepleri açılmamış ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Başöğretmen olarak kabul edilmiştir. Bu önemli tarih 1981 yılından itibaren her 24 Kasım günü öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanlidan-10-kasim-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI MESUT SAMANLI'DAN 10 KASIM MESAJI

Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir." "Atatürk öyle bir insandır ki, hayali değildir. İstediğini bilir, bildiğini yapar, yapamayacağı bir şeyi de istemez."

baskan-samanlidan-kandil-mesaji

BAŞKAN SAMANLI'DAN KANDİL MESAJI

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun,

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanlidan-cumhuriyet-bayrami-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Büyük önder Atatürk’ün liderliğinde Aziz Türk Milleti’nin kanıyla, canıyla kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak ve yüceltmek Milletimizin vazgeçilmez görevidir. Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı

battalgazi-mhp-ilce-baskani-samanlidan-19-ekim-muhtarlar-gunu-mesaji

BATTALGAZİ MHP İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız, .

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanlidan-gaziler-gunu--mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

19 Eylül Gaziler Gününü milletçe idrak etmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Kadim zamanın şahit olduğu en büyük kahramanlık destanlarını yazan Aziz Türk Milleti dost, düşman herkesin nazarında cesaret, kahramanlık, ahlâk ve adalet timsali olmuş, mukaddesatı mevzubahis olduğunda tereddüt etmeksizin canını ortaya koyarak önüne çıkan her engeli büyük bir azim ve cesaretle bertaraf etmiştir

ilce-baskani-samanlidan-kirtasiye-kampanyasi

İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN KIRTASİYE KAMPANYASI

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, geçtiğimiz yılda ilçe teşkilatı olarak yeni öğretim eğitim yılında öğrencilere kırtasiye yardımı kampanyası başlattıklarını belirterek, “2019-2020 eğitim öğretim yılı dolayısıyla 170 bin üzerindeki öğrencimizin eğitime başlayacağı bu günlerde tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl diliyorum. Geçen yıl başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızı bu senede yapmak İçin niyetlendik. “dedi.

ilce-baskani-samanlidan-malazgirt-zaferi-mesaji

İLÇE BAŞKANI SAMANLI'DAN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

26 Ağustos Malazgirt zaferinin 948. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan MHP Malatya Battal gazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyetin inşa edildiğini belirterek, bu zaferin günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olduğunu söyledi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanlidan-bayram-mesaji

Mhp Battalgazi ilçe başkanı Samanlı'dan Bayram mesajı

MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında dini bayramların İslam Alemi için önemine dikkat çekerken, Kurban Bayramı’nın sevgi, dostluk, barış ve kardeşliği daha da arttıracağına inandığını ifade etti.

samanli-mhpye-olan-guven-bizleri-ziyadesiyle-sevindirmektedir

Samanlı, ‘MHP’ye olan Güven Bizleri Ziyadesiyle Sevindirmektedir

Samanlı ‘Liderimiz Bahçeli’nin Malatyalı’lara Selamı Var’ MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, MHP’ye olan güvenin yıllar geçtikçe artması, vatandaşların teşkilata olan saygı ve sevgisi karşısında daha çok güç alarak teşkilat olarak daha çok çalışma hissiyatına vardıklarını açıkladı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-15-temmuzdan-ders-alindimi

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI ,15 TEMMUZDAN DERS ALINDIMI

:Bugün tarihimizde unutulmayacak bir millet destanının yıldönümü.Uzun yıllardır devletin ve tüm kurumların içine sinsi bir hastalık gibi yayılmış vatan hainlerinin ülkeyi ele geçirme teşebbüsünün yıldönümü.