canlı yayın
tedbir-nedeniyle-kapanan-isyeri-sahiplerine-asgari-ucret-destegiverilmeli

Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteğiverilmeli”

ESOB BAŞKANI KESKİN: “Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteği verilmeli” -“Cumhurbaşkanımızın da esnaf ve sanatkâra dönüp bakmasını talep ediyoruz” -“Süper marketlere pandemi de giremiyor, devlette giremiyor” -“Seçim günlerinde bizimle birlikte olanları, kötü günde, hastalıkta da görmek istiyoruz”

buyuksehir-belediyesi-ihtiyac-sahiplerine-sifa-oluyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ŞİFA OLUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından kullanılmayan ihtiyaç fazlası ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Şehrin imarının yanı sıra sosyal hizmet anlayışını her geçen gün genişleten Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanların ilaç almalarını kolaylaştırıyor. Malatyalılardan toplanan ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

durmaz-15-temmuz-bagislari-acilen-hak-sahiplerine-verilmeli

Durmaz; 15 Temmuz Bağışları Acilen Hak Sahiplerine Verilmeli

15 Temmuz’un ülkemiz tarihinde önemli bir milat olduğunu vurgulayan Durmaz, Bu darbe girişimi karşısında yiğitçe duran, demokratik tepkisini ortaya koyan tüm vatandaşlarımızı ve gazilerimizi saygıyla selamlıyor, Şehitlerimize rahmet diliyorum.” Dedi.

yesilyurt-belediyesinden-ramazan-ayi-oncesinde-ihtiyac-sahiplerine-gida-paketi-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA PAKETİ DESTEĞİ

“200 Ailemize Gıda Paketlerimizi Teslim Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Ayı öncesinde koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılanmak amacıyla hazırladıkları 200 adet gıda ve yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi

battalgazi-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-gida-yardimi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI

Battalgazi Belediyesi, ilçede yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları kısıtlanan ihtiyaç sahibi ailelere, içerisinde temizlik ve temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtımı yapıyor.

mhp-den-ihtiyac-sahiplerine-yardim

MHP’ den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

MHP Hekimhan İlçe Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere anlamlı yardım. MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve yönetimi tarafından, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 180 adet bot, 80 adet mont ve 40 adet kazak dağıtımını gerçekleştirdi.