canlı yayın
baskan-gurkan-ilce-ziyaretlerine-devam-ediyor-puturge-poskirana-40-km-asfalt-serimi-gerceklestirildi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR PÜTÜRGE/POSKIRAN’A 40 KM ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi. 7 mahallenin ortak kullandığı 40 Km’lik yolda asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Gürkan, “MASKİ ve Yol Asfalt ekiplerimiz ilçelerimize çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.” Dedi.

kirsal-mahallede-ara-sokaklara-sicak-asfalt-serimi-yapildi

KIRSAL MAHALLEDE ARA SOKAKLARA SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

BAŞKAN GÜDER: “ASFALTSIZ YOLUMUZUN KALMASINI İSTEMİYORUZ” Battalgazi ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde yol seferberliğini aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Beydağı Mahallesi Yapraklıpınar Mezrası’ndaki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak asfaltsız bir yolumuzun, alanımızın ve meydanımızın kalmamasını hedeflemiştik. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

yeni-imar-yolunda-asfalt-serimi-tamamlandi

YENİ İMAR YOLUNDA ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Başkan Güder, “Hedefimiz Battalgazi’yi Şanına, Tarihine ve Kültürüne Layık Bir İlçe Yapmak” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuzey Kuşak Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Hanımınçiftliği mahallesinde imara yeni açılan 1 kilometrelik yolun sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi.

battalgazi-yazmali-sokakta-sicak-asfalt-serimi-yapildi

Battalgazi Yazmalı Sokak'ta sıcak asfalt serimi yapıldı

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi Mahallesi Yazmalı Sokak’ta sıcak asfalt serimi yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hepimizin amacı daha güzel bir Battalgazi’yi, insanların daha rahat yaşayacağı bir Battalgazi’yi oluşturmak.” dedi. Battalgazi Belediyesi, bölgede asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçede asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Battalgazi Mahallesi Yazmalı Sokak’ta da sıcak asfalt serimi yapıldı. Yıllardır mahalle halkının asfaltlanmasını istediği yol, sıcak asfalt ile modern bir hale getirildi.