canlı yayın
yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

aylin-cesur-butceyi-vatandasin-sagligi-yerine-israfa-ve-betona-ayirdiniz

AYLİN CESUR: BÜTÇEYİ VATANDAŞIN SAĞLIĞI YERİNE İSRAFA VE BETONA AYIRDINIZ

EHİR HASTANELERİ CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA BİZİ EN FAZLA BOYUNDURUK ALTINA ALAN VE MEMLEKETİ YOKLUĞA MECBUR BIRAKAN EN ÖNEMLİ İSRAFLARDAN BİRİ İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nun Sağlık Bakanlığı bütçesi üzerine görüşülürken yaptığı konuşmalarda iktidarın on sekiz yıl boyunca yaptığı yanlış sağlık harcamalarını eleştirdi. Cesur’un gündeminde bugüne kadarki bütçelerin vatandaş sağlığı yerine israfa ve betona harcanmasının yanında şehir hastanelerinin bütçeye getirdiği ağır yük vardı. Aylin Cesur komisyon görüşmelerinde, kullandığı istatistiklerle yine öne çıkarken, Türkiye’nin israflar sebebi ile sağlık alanında başka pek çok ülkenin gerisinde kaldığını kıyaslamalı bir şekilde ortaya koydu.

halkin-sagligi-ile-oynanmasina-musaade-etmeyin

HALKIN SAĞLIĞI İLE OYNANMASINA MÜSAADE ETMEYİN.

BALIK VE TAVUK BAŞTA OLMAK ÜZERE ANTİBİYOTİK UYGULAMASINI SIKI DENETLEYİN Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Türkiye`de son 25 yıl içinde artan tavuk üretimi ile son 20 yılda Kültür balığı diye üretilen balıklarında olduğunu görüyoruz

baskan-dagdan-bassagligi-mesaji

Başkan Dağ'dan Başsağlığı Mesajı

Ahmet Münir Erkal,in Annesi Zehra Erkal,Vefat Etmiştir.

yesilyurt-belediyesi-cevre-ve-insan-sagligini-koruyan-yatirimlariyla-farkindalik-yaratiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINI KORUYAN YATIRIMLARIYLA FARKINDALIK YARATIYOR

“Sağlıklı ve Kaliteli Bir Hayat İçin Çevremizi Koruyalım, Sahip Çıkalım” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında; “Havasından suyuna, ağacından çiçeğine kadar hayatımızı birlikte sürdürdüğümüz çevremiz, sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vazgeçilmezimizdir. Çevreci ve doğaya saygılı bir yerel yönetim olduğumuzu hayata geçirdiğimiz yatırımlar ve ilçe genelinde başarıyla devam eden projelerimizle ortaya koymaktayız.” dedi.

yesilyurt-cevre-ve-insan-sagligini-koruyacak-yatirimlarla-ulke-capinda-adini-duyurdu

YEŞİLYURT, ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINI KORUYACAK YATIRIMLARLA ÜLKE ÇAPINDA ADINI DUYURDU

“Sağlıklı Bir Dünya, Temiz Çevre İle Mümkündür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Koronavirüs başta olmak üzere toplum ve insan sağlığını tehdit eden salgınlar ve farklı hastalıkların yayılmasını önlemek; insan, çevre ve doğa sağlığını koruyacak yatırımlar ve toplumda farkındalık yaratacak projelerle mümkündür. Yeşilyurt’umuzda hizmete giren devasa çevre yatırımları ve ödüllü projelerimiz çevre sağlığına verdiğimiz önemin açık bir göstergesidir.” dedi.

sagliginiz-icin-evde-kalin-biz-gorev-basindayiz

“Sağlığınız İçin Evde Kalın, Biz Görev Başındayız”

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde ikâmet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, kolonya ve erzak yardımlarını ulaştırdılar

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

hem-hasta-hem-de-calisan-personellerimizin-sagligini-koruyoruz

Hem hasta hem de çalışan personellerimizin sağlığını koruyoruz

Malatya Özel Gözde Akademi Hastanesi, korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında hastaneyi dezenfekte etti.

baskan-gurkan-alinan-tedbirler-vatandaslarin-sagligi-icindir

BAŞKAN GÜRKAN: ALINAN TEDBİRLER VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İÇİNDİR

X- Vatandaşların korku ve endişeyle evlerinde stok yapmalarını gerektirecek bir durumun olmadığını ifade eden Başkan Gürkan, “Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsunlar. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğümüze vermiş olduğumuz talimat ile su borcu olan vatandaşlar hakkında her hangi bir işlem yapmamalarını ilettik.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-idlib-sehitlerine-bassagligi-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ İdlib Şehitlerine Başsağlığı Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Türk Milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığına yönelik gerçekleşen hain saldırılara karşı millet olarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

baskan-cinardan-sehit-dusen-kahraman-mehmetciklerimiz-icin-bassagligi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN ŞEHİT DÜŞEN KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI;

“Birlik Ve Beraberlik Ruhuyla Hareket Edip, Vatanımıza Ve Milletimize Sahip Çıkacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Suriye’nin İdlip kentinde rejim güçleri tarafından gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen 33 Kahraman Mehmetçiğimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

baskan-cinardan-bassaligi-mesaji

BAŞKAN ÇINAR'DAN BAŞSALIĞI MESAJI

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞA'NIN DAYISI ALİ MUTLU VEFAT ETTİ

chp-ilbaskani-kirazdan-bassagligi-mesaji

CHP İLBAŞKANI KİRAZ'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TELEVİZYONCU GAZETECİ İLHAN ATILGAN HAYATINI KAYBETTİ