canlı yayın
pandemi-salginina-karsi-her-turlu-onlemi-aliyoruz

“Pandemi Salgınına Karşı Her Türlü Önlemi Alıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek adına başlattığı ‘7 Gün Boyunca 7 Ayrı Konuda Denetim’ faaliyetleri gereği, Yeşilyurt’un farklı bölgelerindeki işyerlerini ziyaret ederek, temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları hakkında uyarılarda bulundu.

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

yesilyurt-belediyesi-kovid-19-salginina-karsi-onlemlerini-yogunlastirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (KOVİD-19) SALGININA KARŞI ÖNLEMLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI

“Sosyal Mesafeyi Ayarlayalım, Tedbirlere Uyalım” Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların ve esnafların sağlığını korumak adına pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıttı.