canlı yayın
duzeltme-keskin-ahilik-yasatilsaydi-koronavirus-icin-polisiye-tedbir-almaya-gerek-kalmazdi

Düzeltme Keskin; “Ahilik yaşatılsaydı koronavirüs için polisiye tedbir almaya gerek kalmazdı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Ahilik toplumsal yapı içerisinde eğitsel, kültürel, mesleki, ahlaki ve dini birçok alanda işlev gösteren önemli bir teşkilatlanma konumundadır. O nedenle Avrupa Birliği kriterleri yerine Anadolu kriteri olan Ahilik kriterleri resmi kurumlarda ve toplumda ön plana çıkartılmalı” dedi.

sehit-polis-memuru-fatih-kara-son-yolculugunu-ugurlandi

Şehit Polis Memuru Fatih Kara Son Yolculuğunu Uğurlandı

Vali Baruş, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde görevi esnasında bir aracın çarpması sonucunda şehit olan Polis Memuru Fatih Kara’nın cenaze törenine katıldı.

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

baskan-ilhan-polis-haftasi-dolayisiyla-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Başkan İlhan :Polis haftası dolayısıyla kontrol noktalarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emniyet mensuplarına, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, 10 Nisan 2020 cuma günü saat 21:00’daevlerimizin balkonlarından alkışlarla destek veriyoruz.Haydi Malatya...

malatya-dernekler-platformu-polisini-alkisliyor

Malatya Dernekler Platformu Polisini Alkışlıyor

Malatya Dernekler Platformu ortak bir yazılı basın açıklaması ile polisimizi destekliyoruz diye açıklama yapt

vali-barus-polis-teskilatinin-175ci-yilini-yol-kontrol-noktasinda-kutladi

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

sayin-valimizin-polis-haftasi-kutlama-mesaji

Sayın Valimizin Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu 1845’ten bugüne kadar 175 yıllık bilgi ve tecrübesiyle, hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla görevini sürdürmektedir. Emniyet teşkilatımızın kahraman mensupları, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden, her türlü şartta büyük bir özveriyle görevini yerine getirmektedir.

malatya-polisini-alkisliyor

Malatya Polisini Alkışlıyor

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, Malatya halkını Emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonu için 10 Nisan Cuma saat 21.00’de balkonlardan alkışlamaya davet etti.

baskan-ilhandan-polis-teskilati-kurulus-yil-donumu-kutlama-mesaji

Başkan İlhan’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıl dönümü Kutlama Mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Polis haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Türk Polis Teşkilatının 175’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan İlhan, polis teşkilatının İnsanlarımızın huzur ve güvenini sağlamak gibi kutsal bir göreve sahip olduğunu belirtti

fendoglub-grubu-polis-amirlerinin-terfi-problemini-dile-getirdi---

FENDOĞLU;(B) GRUBU POLİS AMİRLERİNİN TERFİ PROBLEMİNİ DİLE GETİRDİ”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulu 27. Dönem 3. Yasama yılı 3. Birleşiminde söz alarak 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunun 6638 sayılı yasa ile yeniden düzenlenen Geçici 26. Maddesinin yarattığı problemin çözülmesi ve Lisans mezunu (B) grubu polis amirlerinin terfi kayıplarına neden olan intibaklarının sağlanması gerektiğini belirtti.

baskan-gurkan-malulen-emekli-polis-memuruna-akulu-araba-hediye-etti

BAŞKAN GÜRKAN, MALULEN EMEKLİ POLİS MEMURUNA AKÜLÜ ARABA HEDİYE ETTİ

X – Geçtiğimiz günlerde akülü arabası çalınan malulen emekli polis memuru yeni akülü arabasına kavuştu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yaşayan 44 yaşındaki malulen emekli Polis memuru İbrahim Gültekin ve ailesini ziyaret etti. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde oturduğu apartmanda akülü arabası hırsızlar tarafından çalınan emekli polis memuru İbrahim Gültekin’e Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından akülü araba hediye edildi.

tobb-baskani-sadikoglu-polis-haftasi-dolayisiyla-bir-aciklama-yapti

TOBB BAŞKANI SADIKOĞLU POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA BİR AÇIKLAMA YAPTI

Polis Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ;