canlı yayın
deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi

DEVA PARTİSİ DOĞANŞEHİR İLÇE KONGRESİ

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

deva-partisi-dogansehir-ilce-kongresi--

DEVA Partisi Doğanşehir İlçe Kongresi

DEVA Partisi Malatya Kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Doğanşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Bahri YILMAZ tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Doğanşehir İlçe Başkanlığı ilgili mevzuatlar gereği ilk kongresini gerçekleştirdi.

umut-partisinden-anitkabire-ziyaret

Umut Partisinden Anitkabire Ziyaret

Türk milletinin şanlı günlerinden 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamak İçin Umut Partisi genel Başkanı Abdulkadir BOZKURT ve beraberindeki heyet Anıtkabir’e gelerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün huzuruna çıkarak , kabrine çiçek bıraktılar.

milliyetci-hareket-partisi--malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

milliyetci-hareket-partisinden-ilce-kongreleri-devam-ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İlçe Kongreleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Arguvan ve Arapgir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin Talimatları Doğrultusun’da Samsun’un İlkadım ilçesi ile başlayan MHP kongreleri Malatya İlimizde ’de Hekimhan, Kuluncak ilçeleriyle başlayıp Arguvan ve Arapgir ilçe teşkilatlarının Kongreleri ile devam ediyor.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

saadet-partisinden-arapgire-ziyaret

SAADET PARTİSİNDEN ARAPGİRE ZİYARET

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı, Teşkilat Çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesine bir ziyarette bulundu.

deva-partisi-malatya-il-kurucu-heyeti-yol-haritasini-acikladi

Deva Partisi Malatya İl Kurucu Heyeti yol haritasını açıkladı.

DEVA Partisi'nin Malatya teşkilatlanmasından sorumlu İl Kurucu Heyeti, gerçekleştirdikleri bir basın toplantısıyla basınla tanıştı ve süreçte takip edecekleri yol haritasını açıkladı.

deva-partisinden-malatyaya-alti-kisilik-kurucu-heyet

DEVA Partisinden Malatya’ya Altı Kişilik Kurucu Heyet

Bundan 4 ay önce kurulan ve bu süreçte merkezi teşkilatlanmasını tamamlayarak, geçtiğimiz günlerde il teşkilatlanmalarına başlayan DEVA Partisi, Malatya teşkilatlanmasından sorumlu olacak olan İl Kurucu Heyetini belirledi. DEVA Partisi tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Kurucu Heyeti şu isimlerden oluştu:

milliyetci-hareket-partisinin-kadro-ve-teskilat-yapisi-dinamik-disiplinli-dirayetli-dikkatli-donanimli-ve-her-seye-de-hazirliklidir

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadro ve teşkilat yapısı dinamik, disiplinli, dirayetli, dikkatli, donanımlı ve her şeye de hazırlıklıdır.

'KOVİD-19 hastalığının yol açtığı yüksek risk ve tehlikelerden dolayı ara vermek zorunda kaldığımız İl Başkanları Toplantımız bugün yapılmış, gündemdeki konu başlıklarıyla önümüzdeki dönemi kapsayacak siyasi ve stratejik planlamalarımız görüşülmüş, dikkatle gözden geçirilmiştir.

saadet-partisi-genclik-kollari-cevre-gunu

Saadet Partisi Gençlik kolları çevre günü

5 Haziran "Dünya Çevre Günü" dolayısıyla Saadet Partisi Malatya İl Gençlik Kolları-Sosyal İşler Başkanlığı tarafından çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak maksadıyla Turgut Özal Tabiat Parkı Mesire Alanında atık toplama çalışması gerçekleştirildi

deva-partisi-malatya-teskilatlanma-calismalari-basladi

Deva Partisi Malatya Teşkilatlanma Çalışmaları Başladı

Geçtiğimiz haftalarda kuruluşunu açıklayan DEVA Partisi, Mayıs ayı başında 18 komisyon halinde 81 ilde aynı anda başlattığı il teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bu komisyonlardan biri olan ve DEVA Partisi Disiplin Kurulu başkanı Mehmet Nuri AKBULUT, Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim GEZER, iş insanı Ferayi ÖKMEN, iş insanı Mehmet AVCI ve avukat Rojhat ÖLMEZ’den oluşan komisyon incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi.

deva-partisinden-19-mayista-yarina-dair-19-yenilikci-vaat

DEVA PARTİSİ’NDEN 19 MAYIS’TA YARINA DAİR 19 YENİLİKÇİ VAAT

Deva Partisi’nin dijital dönüşüm ve teknoloji alanındaki politika önerileri açıklandı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ve genç girişimcilerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen bir canlı video toplantısındaki önerilerden de yararlanarak belirlenen 19 vaat, genel ilkeler, dijital kamu, girişimcilik ve dijital eğitim başlıklarını içeriyor.

saadet-partisi-malatya-il-baskani-osman-marasali-pandemi-sureci-ile-ilgili-onemli-aciklamalarda-bulundu

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi bütün boyutlarıyla ele alan Marasalı açıklamasında: “Pandemi sürecinden hızla çıkarken ülkemiz sağlık alanında bir normalleşmeye doğru gitmektedir. Sağlık alanındaki bu normalleşme yaşadığımız sıkıntılı günlerin ardından oldukça sevindiricidir; ancak bu normalleşme siyasi alanda kullanılan dilin yıkıcı, kutuplaştırıcı, kamplaştırıcı etkisiyle kendini gösterememekte ve ülkemizi bir kutuplaştırma, kamplaştırma yerine dönüştürmektedir.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili--mehmet-fendoglu-anneler-gunu-mesaji

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizi hatırladığımız, unutulmaz duyguların yaşandığı önemli bir gün içerisindeyiz.

eytlilerin-sesi-umut-partisi-kuruldu

Eyt'lilerin Sesi ‘Umut Partisi’ Kuruldu.

Umut Partisi Kurucular Kurulu’nda ağırlıklı olarak Emeklilikte yaşa takılanların derneklerine üye ve destek veren pek çok kişi yer aldı

saadet-partisi-malatya-baskani-osman-marasali-ramazan-ayi-mesaji

SAADET PARTİSİ MALATYA BAŞKANI OSMAN MARASALI RAMAZAN AYI MESAJI

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Marasalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

cumhuriyet-halk-partisi-olarak-100-yildir-onemli-bir-mucadele-veriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz”

Kiraz; Ulusal eğemenlik ve çocuk bayramının 100.yılını büyük bir heyecanla kutlarken, 23 Nisan'ı çocuklarımız adına barışa adıyoruz. Dedi.. "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 100 yıldır önemli bir mücadele veriyoruz” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve ulusal egemenlik mücadelesinin 100. Yılını kutlayarak, “23 Nisan, kurtuluş ve bağımsızlık savaşının milli bir meclis yönetiminde kazanılması ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun tescilidir” dedi.