canlı yayın
kuluncak-evleri-b-blok-projesi-tamamlanmak-uzere

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ Kuluncak Evleri B Blok Projemiz tamamlanmak üzere. Kuluncak Belediyesi olarak her alanda en güzel hizmetleri halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

malatyada-basari-rehberim-ogretmenim-projesi--hayata-gecirildi

Malatya’da ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi ‘ Hayata Geçirildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 13 ilçede uygulanacak olan ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi’ hayata geçirildi. Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi; tüm 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin başarılarını arttırmak, düzenli takiplerini yapmak ve öğrencilerin öğrenme yöntemlerini fark ederek ilerleyebilmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-spor-tesisleri-projesi-gercege-donusuyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘SPOR TESİSLERİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Spor Aktivitelerini Modern Sahalara Taşıyacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL. maliyetindeki 18 adet ‘Spor Tesisi’ projesi gerçeğe dönüşüyor.

yesilyurt-belediyesi-turgut-ozal-mahallesi-kentsel-donusum-projesine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, TURGUT ÖZAL MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE BAŞLADI

“Yeşilyurt’umuzun Geleceğine Güzel Bir Eser Daha Emanet Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesi kapsamında; tahliyesi tamamlanan evlerin yıkım işlemleri başladı.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

paylastikca-cogalalim--askida-ekmek-projesi-oguzelinde-devam-ediyor

“PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALALIM” ‘ASKIDA EKMEK PROJESİ’ OĞUZELİ’NDE DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine başlatılan ‘Askıda Ekmek Projesi’ 2018 yılından itibaren Oğuzeli Belediyesi tarafından ‘Paylaştıkça Çoğalalım’ sloganıyla Oğuzeli’nde devam ediyor. Proje kapsamında ilçedeki pide ve somun fırınları Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın talimatıyla zabıta ekipleri tarafından sürekli denetlenerek takip ediliyor.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.