canlı yayın
sire-pazari-yonetiminden-baskan-gurkana-tesekkur-ziyareti

ŞİRE PAZARI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın önemli alışveriş yerlerinden biri olan Şire Pazarı’nın yönetimini ağırladı. Şire Pazarı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için teşekkür ziyaretine gelen Şire Pazarı Yönetiminde bulunan esnaflar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan ile istişarelerde bulundular.

hanimeli-pazari-yogun-ilgi-goruyor

HANIMELİ PAZARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

FAHRİ BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZİN ÇOK GÜZEL PROJELERİ VAR” Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından haftanın bir günü Gazi Park’ında açılan ve kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satışa sunulduğu Hanımeli Pazarı, Malatyalı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

baskan-guder-hanimeli-pazarini-gezerek-alisveris-yapti

BAŞKAN GÜDER, HANIMELİ PAZARI’NI GEZEREK ALIŞVERİŞ YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin Malatya’ya kazandırdığı ‘Hanımeli Pazarı’nı ziyaret etti. ‘Üretimi güçlendiren kadınlarımızı her zaman destekliyoruz’ diyen Başkan Güder, pazardaki vatandaşlarla sohbet ederek, alışveriş yaptı

malatyanin-ilk-hanimeli-pazari-gazi-parkinda-acildi

MALATYA’NIN İLK ‘HANIMELİ PAZARI’ GAZİ PARKI’NDA AÇILDI

Hayata geçirdiği projelerle Malatya’da farkındalık yaratan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Hanımeli Pazarı’nı Gazi Park’ında hizmete açtı.

gazi-parkinda-hanimeli-pazari-kuruluyor

GAZİ PARKINDA ‘HANIMELİ PAZARI’ KURULUYOR

300 gönüllü üyesiyle Malatya’da ilklere imza atan Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretimi güçlendirmek ve vatandaşların doğal ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak için Gazi Parkı’nda haftanın bir günü hizmet verecek ‘Hanımeli Pazar’ı projesini hayata geçiriyor.

yesilyurt-belediyesi-semt-pazarlariyla-alis-veris-kulturunu-nezih-alanlara-tasiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, SEMT PAZARLARIYLA ALIŞ-VERİŞ KÜLTÜRÜNÜ NEZİH ALANLARA TAŞIYOR

“Semt Pazarlarımız, Doğru ve Planlı Şehircilik Esaslarına Yeni Bir Anlayış Kazandıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Vatandaşlarımızın kaliteli ve hijyenik alanlarda alış veriş yapmasını sağlayacak, esnaflarımızın da ürünlerini daha güzel ortamlarda sunmasına katkı sunmak adına başlattığımız ‘ Semt Pazarları projemiz, doğru ve planlı şehircilik esaslarına yeni bir anlayış kazandıracaktır.” diye konuştu.

koleksiyonerlerin-bulusma-noktasi-antika-pazar

KOLEKSİYONERLERİN BULUŞMA NOKTASI ‘ANTİKA PAZAR

Battalgazi Belediyesi tarafından Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında her ayın son Pazarında kurulan Antika Pazarı, koleksiyoncular ve antika severlerden yoğun ilgi görmeye devam ederken, pazarda stant kuran Antikacılar ise satıştan bir hayli memnun olduklarını belirtti.