canlı yayın
milletvekili-kahtali-osman-guder-baskanimiz-gogsumuzu-kabartiyor

MİLLETVEKİLİ KAHTALI: “OSMAN GÜDER BAŞKANIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediyesi tarafından ‘Özel Sera Projesi’ ile ekonomiye kazandırılan Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerindeki 15 dekarlık alanda incelemelerde bulunarak, “Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar, AK Parti ailesi olarak göğsümüzü kabartıyor” dedi.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

tohma-koprusu-osmangazi-koprusuyle-ayni-sistemde-yapiliyor

Tohma Köprüsü, Osmangazi Köprüsüyle aynı sistemde yapılıyor

86 Milyon TL projeli, 517 metre uzunluğundaki köprümüzün tamamlanıp hizmete açılmasına çok az kaldı” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yazıhan-Hekimhan yolu üzerinde bulunan ve Karakaya Barajı’nın geçişini sağlayan Tohma Köprüsü’nün 2020 yılında hizmete açılacağı müjdesini verdi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-babalar-gunu-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

“Ailenin temel direği, çocukların ilk kahramanı babaların Babalar Günü'nü kutlu olsun” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada; aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan tüm babaların bu özel gününü kutladığını söyledi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-esnaf-ziyaretleri-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER: “BİZE DÜŞEN GÖREV NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ” İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dörtyol esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Esnaflarımızın sıkıntıları noktasında Battalgazi Belediyesi olarak bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız” dedi.

osmanlida-da-kullaniliyordu-bentonit-kili-ne-ise-yariyor

Osmanlıda da kullanılıyordu: Bentonit kili ne işe yarıyor?

Bentonit kili, Osmanlı döneminde 'yaşayan toprak' adıyla anılıyor ve salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla kullanılıyordu.

saadet-partisi-malatya-il-baskani-osman-marasali-pandemi-sureci-ile-ilgili-onemli-aciklamalarda-bulundu

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Pandemi süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gündemi bütün boyutlarıyla ele alan Marasalı açıklamasında: “Pandemi sürecinden hızla çıkarken ülkemiz sağlık alanında bir normalleşmeye doğru gitmektedir. Sağlık alanındaki bu normalleşme yaşadığımız sıkıntılı günlerin ardından oldukça sevindiricidir; ancak bu normalleşme siyasi alanda kullanılan dilin yıkıcı, kutuplaştırıcı, kamplaştırıcı etkisiyle kendini gösterememekte ve ülkemizi bir kutuplaştırma, kamplaştırma yerine dönüştürmektedir.

saadet-partisi-malatya-baskani-osman-marasali-ramazan-ayi-mesaji

SAADET PARTİSİ MALATYA BAŞKANI OSMAN MARASALI RAMAZAN AYI MESAJI

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Marasalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderden-ramazan-ayi-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 Ayın sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder mesajında, gönüllerin hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygusuyla dolduğu mübarek ramazan ayının bolluk, bereket ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-23-nisan-kutlama-mesaji

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 23 Nisan Kutlama Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, koronavirüs sebebiyle bu yıl evde kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güder, hep birlikte daha nice güzel ve coşkulu 23 Nisan’lar için bugün evde kalmamız gerektiğini vurguladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bir kutlama mesajı yayımladı

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-kasap-balik-ve-sebze-pazarini-ziyaret-etti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, KASAP, BALIK VE SEBZE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN GÜDER: “MÜCADELEMİZDEKİ ORTAK PAYDA İNSAN SAĞLIĞIDIR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-mirac-kandili-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI;

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “Miraç, birçok hikmeti içerisinde barındıran kutsal bir yolculuktur” dedi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-bilsamin-konugu-oldu

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, BİLSAM’IN KONUĞU OLDU

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’NİN CİDDİ İMAR SORUNLARI VARDI” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. 2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağına dikkat çeken Başkan Güder, yatırımlar hakkında kısa bilgiler verdi.

saadet-partisi-malatya-il-baskani--osman-marasalinin-basin-aciklamasi

SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI OSMAN MARASALI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak ülke meselelerine bakış açımızı yansıttığımız aylık il divan toplantımıza hoş geldiniz. Bu toplantılarda sesimizi Malatya kamuoyuna duyurmaya vesile olan basın mensuplarımıza hasseten teşekkür ediyorum

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI;

İlk emri "oku" olan bir medeniyetin mensupları olarak, öğrenmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin bizler için, ayrı bir yeri ve önemi vardır.

oyuncu-ve-senaristlerden-baskan-osman-gudere-ziyaret

OYUNCU VE SENARİSTLERDEN BAŞKAN OSMAN GÜDER’E ZİYARET

Güder: “Film Festivali İle Malatya’yı Dünyaya Tanıtmak İstiyoruz” 9. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen oyuncu ve senaristler Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Başkan Güder, “Film festivalindeki amacımız Malatya’yı tanıtmak, Malatya kültürünü dünyaya açmak” ded

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-10-kasim-dolayisiyla-mesaj-yayinladi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Kasım dolayısıyla mesaj yayınladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Kasım dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Güder “Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır.” dedi

marasali-ekonomiyi-anlatmaya-devam-ediyor

MARASALI EKONOMİYİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

“MALATYA’NIN MİLLİ GELİRİNİN TÜRKİYE MİLLİ GELİRİNİN ALTINDA” Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, seçim çalışmaları kapsamında Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Daha sonra Yeşiltepe’de mahalle toplantısına katılarak vatandaşlara hitap eden Marasalı, Malatya’nın milli gelirinin Türkiye milli gelirinin altında olduğuna dikkat çekerek, Malatya’ya yapacağı hizmetleri anlattı