canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

ilcemizin-her-noktasina-ulasimi-kolaylastiriyoruz

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuzun merkezinden en ücra noktasına kadar ulaşım ağını daha akıcı ve düzgün hale getirmek adına dağ tepe demeden yeni imar yollarını açma, yol yenileme, sıcak asfalt ve sathi kaplama serimlerimize ağırlık veriyoruz.” dedi.

-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

gurkan-muharrem-ayi-onemli-olaylarin-vuku-buldugu-bir-aydir

GÜRKAN: MUHARREM AYI ÖNEMLİ OLAYLARIN VUKU BULDUĞU BİR AYDIR

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Programı düzenlendi. Kerpiç Konaklar içerisinde yer alan Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin düzenlediği Aşure programına Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Fahri Başkanı Hafize Gürkan, Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri katıldı.

olayin-takipcisiyiz

OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ!

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Kadın Hakları ve Sorunlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nurgül Doğan; Gaziantep’te Duygu Delen’in (17) erkek arkadaşı Mehmet Kaplan’ın (20) evinin 4. katından şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitirmesine ilişkin İl Binasında basın açıklamasında bulundu. Pandemi dolayısıyla sadece kadın yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda İl Başkan Yardımcısı Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

babalar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinlayan-baskan-gurkan

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan

NE MUTLU BABASININ RIZASINI ALANA Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

cevre-gunu-dolayisiyla-cevre-ve-sehircilik-il-mudurunden-baskan-gurkana-ziyaret

“Çevre Günü” Dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdüründen Başkan Gürkan’a Ziyaret

GÜRKAN: ÇEVRE GÜNÜNÜ KUTLUYORUM 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

cevre-gunu-dolayisiyla-vali-barusa-ziyaret

Çevre Günü' Dolayısıyla Vali Baruş’a Ziyaret

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.