canlı yayın
malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-turk-ocaginda

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak tanımlanan coronavirüs salgını dolayısı ile devletimizin yetkili organları tarafından alınan kararlar neticesinde biz de bu sezon ki son programımızı gerçekleştirmiş olduk. “Temizlik imandandır” düsturunun muhatabı olan Müslüman Türk Milleti inanıyoruz ki devletimizin almış olduğu kararlarla birlikte bu hastalıktan en asgari şekilde etkilenecektir.

manisa-somada-maden-ocaginda-patlama-cok-sayida-ambulans-gonderildi

Manisa Soma’da maden ocağında patlama! Çok sayıda ambulans gönderildi

Son dakika gelen bilgilere göre Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden işletmesinde patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi sevk edildi.

komando-recep-malatya-turk-ocaginda

KOMANDO RECEP MALATYA TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftakisohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Yoğun bir katılımın olduğu programımız öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kurufasülye ikramımız oldu. Sohbet öncesinde Gülhan Haliloğlu tarafından deprem felaketinde yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımızın ve şühedanın ruhlarına ithafen Kuran tilaveti yapıldı. Ardından mikrofona geçen Ocak başkanımız Nadir Günata bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

malatya-turk-ocaginda-aile-konusuldu

MALATYA TÜRK OCAĞINDA AİLE KONUŞULDU

Bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Yoğun bir katılımın olduğu programımız öncesinde adet olduğu üzere misafirlerimize kuru fasülye ikramımız oldu. Program öncesinde bir selamlama konuşması yapan Ocak Başkanımız Nadir Günata şunları söyledi: