canlı yayın
gurer-akp-binlerce-magduru-yok-saydi

Gürer: “AKP binlerce mağduru yok saydı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, çıraklık ve stajyerlik başlangıcının emeklik içinde başlangıç sayılması için Kanun Teklifi verdi. Gürer’in çıraklar ve meslek liselerindeki on binlerce stajyer öğrenciyi doğrudan ilgilendiren Kanun Teklifi, AK Partili milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

gurer-magduriyet-yasayan-ciftcilere--yeni-bir-hak-taninmali

Gürer: “Mağduriyet yaşayan çiftçilere yeni bir hak tanınmalı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, hazineye ait tarımsal arazilerinin, kiracı ve kullanıcılarına yarı fiyatından satışına imkan sağlayan düzenlemeden, çeşitli nedenlerle faydalanamayan hazine arazisi kiracılarının yaşadığı mağduriyetin giderilmesini istedi.

malatyali-ciftci-yine-magdur

Malatyalı çiftçi Yine mağdur

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler Malatya’da esnaf kadar çiftçi ve köylüyü de olumsuz etkiledi. Alınan tedbirlerle zor durumda kalan çiftçi dolu yağışından da nasibini aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz’da çiftçi ve köylülerinde desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti.

keskin-depremde-magdur-olan-esnafin-prim-ve-vergilerini-devlet-6-ay-odemeli

Keskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli”

eskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TSEK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden, depremden dolayı mağdur olan esnaf ve sanatkarımızın vergi, SSK, Bağ-Kur primlerini devletimiz 6 ay süreyle ödemelidir. Bu konuda destek bekliyoruz. “ dedi.

battalgazi-belediyesi-esnafi-magdur-etmedi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ESNAFI MAĞDUR ETMEDİ

Battalgazi Belediyesi tarafından Geçici Konteyner Dükkanlar Oluşturuldu Battalgazi Belediyesi, depreme dayanıksız ve riskli olması nedeniyle geçtiğimiz ay yıkımını gerçekleştirdiği Eski Malatya’daki eski Belediye binasının alt kısmında bulunan esnafların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için geçici Konteyner dükkanlar oluşturdu.

agbaba-100-bin-uretici-devlete-guvendi-magdur-edildi

Ağbaba; ‘100 Bin Üretici Devlete Güvendi, Mağdur Edildi’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “İyi Tarım Uygulaması yapan üreticilere 24 Ekimde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile destek verileceği açıklandı, 9 Kasımda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından destek ellerinden alındı. Devlet ciddiyeti 15 Gün arayla ayaklar altına alındı” dedi.