canlı yayın
kuru-kayisi-lisansli-depoculuk-projesi-insaat-calismalari-devam-ediyor

KURU KAYISI LİSANSLI DEPOCULUK PROJESİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesinin inşaatının bir an önce tamamlanabilmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kasım ayında Teknoloji ve Sanayi Bakanı’nın katılımlarıyla temeli atılan Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesinin inşaat çalışmalarına soğuk kış günlerinde de ara verilmeden devam ediliyor.

tmo-genel-muduru-guldal-lisansli-depoculuk-insaatinda-incelemelerde-bulunudu

TMO GENEL MÜDÜRÜ GÜLDAL LİSANSLI DEPOCULUK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNUDU

Türkiye Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal Kuru kayısı lisanslı depoculuk inşaat alanında incelemelerde bulunarak Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

milletvekilleri-lisansli-depoculuk-insaatinda-incelemelerde-bulundu

MİLLETVEKİLLERİ, LİSANSLI DEPOCULUK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte 1.Organize Sanayi Bölgesi ilave alanında yapımı devam eden Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk inşaatında incelemelerde bulundu.

lisansli-depoculuk-ureticilerimize-destek-vermek-adina-attigimiz-cok-onemli-bir-adim

"Lisanslı depoculuk, üreticilerimize destek vermek adına attığımız çok önemli bir adım"

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya kayısısı adına önemli bir yatırım olan Lisanslı Depoculuk Projesi'nin inşaatında yaptığı inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Lisanslı depoculuğun temeli atıldı. Malatya'mızın ekonomisine ciddi manada katkısı olacaktır. Üreticilerimizin ve kayısımızın bundan sonra daha rahat pazara erişim ulaşım ve maddi imkansızlıkların ortada kaldırılabileceği bir süreci beraberinde getirecek" dedi.