canlı yayın
yesilyurt-belediyespor-bayan-voleybol-takimi-bolgesel-lige-odaklandi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI, BÖLGESEL LİGE ODAKLANDI

“Hedefimiz, 2.Lige Yükselmek” Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen ve Ocak Ayının sonu itibariyle lig takviminin açıklanması beklenen Bölgesel Voleybol Lig Grupları için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, hedef ise 2.Lige yükselmek olarak belirlendi.

kiltepenin-iki-caddesi-farkli-bir-guzellige-kavustu

“Kiltepe’nin İki Caddesi Farklı Bir Güzelliğe Kavuştu”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Gülnebi ve Dede Korkut Caddelerinde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam seviyesini artırdıklarını söyledi.

malatya-buyuksehir-belediyesi-yogun-talepler-uzerine-degisiklige-gitt

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yoğun talepler üzerine değişikliğe gitt

DOĞU GARAJI TAŞINIYOR Malatya’nın doğu bölgesindeki ilçelerin toplu taşıma faaliyetini yapan kooperatif araçlarının konuşlandığı Doğu Garajı, eski İtfaiye Binasının altına taşınıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planlama ve uygulama sonucu Doğu Garajı, yeni yerinde vatandaşların daha kolay ulaşımlarını yapmalarını sağlayacak.

yesilyurt-yeni-yasam-alanlari-ve-yesillendirme-hizmetleriyle-farkli-bir-kimlige-burundu

YEŞİLYURT, YENİ YAŞAM ALANLARI VE YEŞİLLENDİRME HİZMETLERİYLE FARKLI BİR KİMLİĞE BÜRÜNDÜ

“Yeşilyurt’umuz Parkları ve Yeşil Alanlarıyla Daha Mutlu, Daha Ferah” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tabiat güzellikleri ve yeşil alanlarıyla zengin bir potansiyele sahip Yeşilyurt’umuzun iç ve dış turizmde hak ettiği değeri görmesi için başlattığımız dev yatırımları, yeşillendirme hizmetlerimiz ve farklı temalı sosyal yaşam alanlarımızla taçlandırıyoruz.15 ayda 12 park hizmete sunup, 36 bin 589 metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırdık.”dedi.

19-mayis-genclige-emanet-edilen-milli-ruhun-adidir

“19 MAYIS GENÇLİĞE EMANET EDİLEN MİLLİ RUHUN ADIDIR”

BAŞKAN GÜDER, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

malatya-buyuksehir-belediyesi-voleybol-takimi-1-lige-yukseld

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, 1. Lige Yükseld

GÜRKAN: BU GURUR HEPİMİZİN Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

3lige-yukselme-sevincini-gelin-hep-birlikte-yasayalim

“3.Lige Yükselme Sevincini Gelin Hep Birlikte Yaşayalım”

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 2019-2020 Futbol Sezonunda TFF. 3.Liginde mücadele etme hakkı elde eden Yeşilyurt Belediyespor’un Bölgesel Amatör Futbol Ligi şampiyonluk kupasını 15 Mayıs 2019 Çarşamba Günü saat 17:00’da Malatya Park AVM önünde düzenlenecek törenle alacağını söyledi.

sampiyonlugu-3lige-yukselerek-taclandiracagiz

“Şampiyonluğu 3.Lige Yükselerek Taçlandıracağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup şampiyonu Yeşilyurt Belediyespor’un Kulüp Yöneticileri, teknik ekibi ve futbolcuları ağırlayarak, elde edilen başarıdan dolayı kutladı. Başkan Çınar, Bölgesel Amatör Ligi Play-Off 2.Turunda Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak olan turuncu-yeşilli takımın alacağı galibiyetle 3.Lige yükselme başarısını göstereceğine yürekten inandığını söyledi.