canlı yayın
ak-parti-heyetinden-puturgeye-cikarma

AK Parti heyetinden Pütürge’ye çıkarma

Çalık konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001 yılında yola çıkan AK Parti’nin, 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne 18 yıl boyunca iktidarını sürdürerek Türkiye'de değişimin, dönüşümün ve reformların adresi olduğunu sözlerine ekledi.

ak-parti-heyetinden-puturgeye-cikarma

AK Parti heyetinden Pütürge’ye çıkarma

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’li Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke’nin İzmir depremi sonrası yaptığı paylaşımlara tepki göstererek, “Maalesef CHP yalan siyasetini İzmir depreminde de sürdürdü. Bu siyaset anlayışı zavallılıktır” dedi.

mhp-heyetinden-sendika-ziyareti

MHP Heyetinden Sendika ziyareti

ürkiye Kamu-Sen sendikasına bağlı ,Türk Yerel Hizmet Sen Malatya Şubesini, MHP Millet Vekili Mehmet Celal FENDOĞLU ile birlikte MHP İl Başkanı Mesut SAMANLI ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İLHAN ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram IŞIK ve Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Çetin TÜRKYILMAZ, Türk Tarım Orman Sen Malatya Şube Başkanı Cumali SEVİM, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp GÖNÜLTAŞ ziyaret ettiler.

malatya-heyetinden-4-bakana-ziyaret

Malatya Heyetinden 4 bakana ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve belediye başkanları 4 bakanı ziyaret ederek, deprem sonrası yaraların sarılmasına ilişkin çalışma ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.

ak-parti-heyetinden-arapgire-cikarma

AK Parti heyetinden Arapgir'e çıkarma

AK Parti heyetinden Arapgir'e çıkarma Selahattin Gürkan: "Yönetici, yöneten değil kaynak üreten, finansman bulan kişidir" AK Parti heyeti, Arapgir İlçesi'ni ziyaret etti. Arapgir'de büyük bir coşku ve kalabalıkla karşılanan AK Parti heyeti ilk olarak AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un proje tanıtım toplantısına katıldı.