canlı yayın
baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

baskan-adayi-ahmet-koseden-yeni-malatyaspora-bayram-hediyesi

Başkan Adayı Ahmet Köse'den Yeni Malatyaspor'a Bayram Hediyesi

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da başkan adaylığını açıklayan Ahmet Köse, sarı-kırmızılı kulübün taraftarlarına bayram müjdesi verdi.

yesilyurt-belediyesinden-cocuklara-gunun-hediyesi-ozel-uretilen-maskeler

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GÜNÜN HEDİYESİ; ÖZEL ÜRETİLEN MASKELER

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “(KOVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11.00–15.00 arası sokağa çıkma izni verilen çocuklarımıza özel ürettiğimiz maskeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem mutluluklarını paylaştık hem de uyulması gereken kurallar hakkında gerekli tavsiyelerde bulunduk.” dedi.

yesilyurt-belediyesinden-81-ilde-81-okula-kayisi-hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi’nden ‘81 İl’de 81 Okula Kayısı’ Hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya uygulaması Twitter üzerinden yayınladığı ‘Okula Döndüğümüz Gün İlk Teneffüs 40 Dakika, Söz’ şeklindeki paylaşımından sonra 81 İl’de ki 81 Okula kayısı gönderme kararı aldı. Başkan Çınar, çocukları her türlü hastalıktan uzak tutmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

cumhurbaskani-erdogana-surpriz-dogum-gunu-hediyesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Serebral palsi hastası Muhammed Gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini tabloya döktü. Gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve rahmetli annesi Tenzile Erdoğan’ın resmini çizdi.

cocuklarimizin-mutlulugu-yesilyurta-huzur-veriyor

“Çocuklarımızın Mutluluğu, Yeşilyurt’a Huzur Veriyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın öğrencilere ikinci karne hediyesi olan ‘Şirinlerin Maceraları’ tiyatro etkinliğinde neşeli ve keyifli anlar yaşandı. Sahnelenen oyunu büyük ilgiyle takip eden minikler, verilen karne hediyelerinden dolayı Başkan Çınar’a teşekkür ettiler.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-ogrencilere-karne-hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmadı. Yeşilyurt’ta ki okullarda eğitim gören öğrenciler, karne hediyesi olarak 30-31 Ocak’ta saat 11:00’de Yeşil Sinema’da ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ filmini izleyecek.