canlı yayın
2021-yilinin-saglik-huzur-ve-mutluluk-getirmesini-dilerim

2021 YILININ SAĞLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

cocuklarimizin-mutlulugu-yesilyurta-huzur-veriyor

“Çocuklarımızın Mutluluğu, Yeşilyurt’a Huzur Veriyor”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın öğrencilere ikinci karne hediyesi olan ‘Şirinlerin Maceraları’ tiyatro etkinliğinde neşeli ve keyifli anlar yaşandı. Sahnelenen oyunu büyük ilgiyle takip eden minikler, verilen karne hediyelerinden dolayı Başkan Çınar’a teşekkür ettiler.

huzurevi-sakinlerine-turk-halk-muzigi-dinletisi

Huzurevi Sakinlerine Türk Halk Müziği Dinletisi

Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, huzurevi sakinleri için muhteşem bir dinleti sundu. Elazığ Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Aygün Çam yönetimindeki 25 kişiden oluşan gönüllü kadrosuyla, Gazi Huzurevi sakinlerine Türk Halk Müziğinin birbirinden seçkin eserlerinden oluşan özel bir dinleti sundu.

vali-aydin-barus-huzurevi-yasli-bakim-merkezini-ziyaret-etti

Vali Aydın Baruş Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş 2020 yılının ilk ziyaretini Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine beraberindeki heyetle birlikte ziyaret yaptı.

halkin-huzurunun-devam-etmesini-amacliyoruz

“HALKIN HUZURUNUN DEVAM ETMESİNİ AMAÇLIYORUZ”

Güder: “Temiz ve Sağlıklı Toplum İçin STK’ları Destekliyoruz” Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Osman Güder, “Bizler belediye olarak STK’ların önemli görevler yerine getirebilmeleri için katkı ve destek sağlamalıyız.” dedi.

malatya-tsodan-huzurevi-ziyareti

MALATYA TSO’DAN HUZUREVİ ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Gündüz, Selim Gültekin, Nejdet Seçilmiş ve Cumali Karahan ile Kadın Kolları İcra Kurulu Başkanı Hilal Acı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anneler Gününde Huzur Evi sakinlerini unutmadı.

gonul-soframizda-huzur-paylasim-ve-dayanisma-var

“Gönül Soframızda Huzur, Paylaşım ve Dayanışma Var

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde kurduğu ‘Gönül Sofrası’ iftar çadırında hasta, hasta yakınları, personeller ve vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği verecek. Günde yaklaşık bin kişiyi ağırlaması beklenen iftar çadırında ki ilk iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

mubarek-ramazan-ayina-erismenin-heyecani-huzuru-ve-mutlulugunu-yasiyoruz

“Mübarek Ramazan Ayına Erişmenin Heyecanı, Huzuru ve Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Onbir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın derin bir hazzı ve huzuru içerisinde olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına ulaşmanın huzuru içerisindeyiz. Ramazan Ayının doyumsuz manevi ikliminin ilçemizin dört bir tarafında yaşanması adına 7/24 demeden çalışacağız” dedi.

saglikli-huzurlu-ve-mutlu-bir-ramazan-ayi-icin-calismalarimizi-yogunlastirdik

“Sağlıklı, Huzurlu ve Mutlu Bir Ramazan Ayı İçin Çalışmalarımızı Yoğunlaştırdık”

Yeşilyurt Belediyesi ekipleri vatandaşların Ramazan ayı içerisinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için ilçe genelinde hizmet veren fırın, lokanta, pastane, market ve kasaplarda denetimlerde bulundu

baskan-dag-polisimiz-barisin-huzurun-ve-guvenin-teminatidir

Başkan Dağ, Polisimiz Barışın, Huzurun ve Güvenin Teminatıdır

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ , Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.