canlı yayın
erenli-ve-bulutlu-mahallelerine-9-bin-500-metre-icme-suyu-sebeke-hatti-doseniyor

ERENLİ VE BULUTLU MAHALLELERİNE 9 BİN 500 METRE İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DÖŞENİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi İlçesi’ne bağlı Erenli ve Bulutlu Mahallelerinde içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Erenli ve Bulutlu Mahallesi’ne toplamda 9 bin 500 metre içme suyu hattı yapılıyor.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

selahattin-gurkandan-ogretmenler-gunu-mesaji

SELAHATTİN GÜRKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRENCİLERİMİZ SİZLERE EMANET” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Gürkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkandan-hekimhan-ilcesine-ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan Hekimhan ilçesine ziyaret

GÜRKAN: MALATYA’NIN HER NOKTASINDA YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ X- Malatya’nın bu birlik ve beraberliği Türkiye’ye örnek olacak. Bizlere bu fotoğrafı yaşatan Hekimhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu fotoğrafı özlemişiz. Bu fotoğrafın oluşması için hizmeti adil ve adaletli bir şekilde sunmayı dün gerçekleştirdik, bugün devam ediyoruz ve yarında aynı anlayışla devam edeceğiz.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-turk-ocaginda

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN TÜRK OCAĞINDA

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak tanımlanan coronavirüs salgını dolayısı ile devletimizin yetkili organları tarafından alınan kararlar neticesinde biz de bu sezon ki son programımızı gerçekleştirmiş olduk. “Temizlik imandandır” düsturunun muhatabı olan Müslüman Türk Milleti inanıyoruz ki devletimizin almış olduğu kararlarla birlikte bu hastalıktan en asgari şekilde etkilenecektir.

14-bin-959-metre-kanalizasyon-sebeke-hatti-goruntulenerek-temizleniyor

14 BİN 959 METRE KANALİZASYON ŞEBEKE HATTI GÖRÜNTÜLENEREK TEMİZLENİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin kanalizasyon hatlarını kanal görüntüleme robotu ile inceleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 2019 yılının Nisan ayından itibaren 14 bin 959 metre hat temizlemesi ve görüntülemesi yaptı.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkan-puturgeliler-ile-bir-araya-geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürgeliler ile bir araya geldi

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HER ZORLUĞU AŞARIZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge ilçesinde ziyaretlerde bulunup, muhtarlarla bir araya geldi.

4-mahalleye-12-bin-600-metrelik-yeni-icmesuyu-hatti

4 MAHALLEYE 12 BİN 600 METRELİK YENİ İÇMESUYU HATTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, bazı ilçelerin kırsal mahallelerinde yaşanan içmesuyu sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturuldu.

malatya-buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkandan-1-mayis-mesaji

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN'DAN 1 MAYIS MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

4-mahalleye-6-bin-500-metre-kanalizasyon-hatti

4 MAHALLEYE 6 BİN 500 METRE KANALİZASYON HATTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanşehir Erkenek ve Elmalı, Arguvan Göçeruşağı, Yazıhan Sürür’de toplam 6 bin 50 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı.

baskan-gurkanin-canakkale-zaferinin-104-yildonumu-mesaji

BAŞKAN GÜRKAN’IN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILDÖNÜMÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Çanakkale, Türk milletinin diriliş destanıdır. Vatan uğruna hiç düşünmeden şahadete yürüyüşün adıdır” dedi.

selahattin-gurkan-malatyamizi-mazisine-layik-istikbale-hazirlaycagiz

SELAHATTİN GÜRKAN: "MALATYA'MIZI MAZİSİNE LAYIK İSTİKBALE HAZIRLAYCAĞIZ"

Hacı Abdi Mahallesi 31 Mart'ta destan yazmaya hazır Selahattin Gürkan: "Malatya'mızı mazisine layık istikbale hazırlayacağız" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Önümüzdeki dönemde Malatya'mızı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında sizlerle birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

selahattin-gurkan-31-martta-malatya-siyaset-destani-yazacak

Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak"

Gürkan'a İstanbul'da sevgi seli Selahattin Gürkan: "31 Mart'ta Malatya siyaset destanı yazacak" Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Malatya dün kendisine yakışan ve yaraşanı yaptı, geçmişte medeniyet, kahramanlık destanı yazan Malatya, 31 Mart'ta da siyaset ve seçim destanı yazacak. Bu destan sadece Malatya değil, Türkiye'de rol model bir destan olacak" dedi.

selahattin-gurkanin--risvan-dernegi-gorusmesi

SELAHATTİN GÜRKAN'IN RIŞVAN DERNEĞİ GÖRÜŞMESİ

BAŞKAN GÜRKAN, RIŞVAN-DER BAŞKANI YALÇIN VE DERNEK ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ BAŞKAN GÜRKAN, “BAŞARININ TEMELİNDE İSTİŞARE VE KOLEKTİF AKLIN HÜRRİYETİ YATMAKTADIR”