canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

lce-milli-egitim-mudurleri-toplantisi-arapgirde-gerceklestirildi

lçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Arapgir’de Gerçekleştirildi.

İlçelerimizdeki eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı Arapgir ilçesinde gerçekleştirild

malatya-turgut-ozal-universitesi--mtu-2-geleneksel-asure-etkinligi-gerceklestirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) 2. Geleneksel Aşure Etkinliği gerçekleştirildi.

Battalgazi Tarım Yerleşkesinde Rektörlük girişinde düzenlenen 2. Geleneksel Aşure Etkinliğine Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar, 7. Ana jet Üs Komutanı Albay Hasan Hüseyin Kanbur, Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Badem, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Eğitim-Bir-Sen Malatya 2 Nolu Şube Başkanı Yaşar Sakar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sendika yöneticileri, çok sayıda vakıf ve dernek başkan ve yöneticileri, medya mensupları, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler katıldılar.

meslek-lisesi-ulkenin-gelecegi-toplantisi-gerceklestirildi

Meslek Lisesi Ülkenin Geleceği” toplantısı gerçekleştirildi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitleri Salonu’nda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğinde “Meslek Lisesi Ülkenin Geleceği” toplantısı gerçekleştirildi.