canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-kilictan-kadin-hentbol-takimina-destek--oguzelinin-gururu-oldular

BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK OĞUZELİ’NİN GURURU OLDULAR

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, Oğuzeli HEM SK Kadın Hentbol Takımı ve takım antrenörleri yer aldı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

fendogluhangi-sart-altinda-olursa-olsun-gazi-mecilisin-kurulusunun-100-yilini-idrak-etmenin-gururu-tarifsizdir

FENDOĞLU,Hangi şart altında olursa olsun, Gazi Mecilisin Kuruluşunun 100. Yılını idrak etmenin gururu tarifsizdir.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. Kuruluş Yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı.

yalcinkaya-bu-netice-bizim-onurumuzdur-gururumuzdur

YALÇINKAYA, “BU NETİCE BİZİM ONURUMUZDUR, GURURUMUZDUR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve AK Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalçınkaya, Başkan Güder’in rekor bir oyla seçildiğine dikkat çekerek, “Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır” dedi.