canlı yayın
keskin-cumhurbaskanimiz-vatandasi-marketlere-ve-gida-toptancilarina-ezdirmemeli

Keskin: Cumhurbaşkanımız vatandaşı marketlere ve gıda toptancılarına ezdirmemeli

Keskin: Cumhurbaşkanımız vatandaşı marketlere ve gıda toptancılarına ezdirmemeli MESOB Başkanı Şevket Keskin, market ve gıda toptancılarında temel gıda maddelerine son dönemde büyük oranda zam yapıldığını ve 24 saat içinde bile fiyatların birbirini tutmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımızdır; vatandaşı fiyat artışı yapanlara, denetim ve kontrol görevini yerine getirmeyen kurum yöneticilerine ezdirmeyiniz, toptancı ve büyük perakendecilerin fiyat belirleme işlemleri sorgulanmalı ve denetlenmeli.” dedi.

buyuksehir-ve-kizilaydan-esnafa-1-milyonluk-gida-yardimi

BÜYÜKŞEHİR VE KIZILAY’DAN ESNAFA 1 MİLYONLUK GIDA YARDIMI

GÜRKAN: BU SIKINTILI PANDEMİ SÜRECİNİ BİRLİKTELİK VE DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Türk Kızılay’ı ortak bir projeye imza attı. Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde büyük sıkıntılar yaşayan esnafa bir nebzede olsa yardımcı olmak için gıda paketi dağıtımı gerçekleştiriyor. ‘Büyükşehir Esnafın Yanında’ sloganıyla gerçekleştirilen gıda dağıtımında oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, “Her şeyi bütün olarak pay etmeyi paylaşmayı bilmemiz lazım. Kızılay ve diğer STK’larımızla güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Burada güzel bir birliktelik var önemli olan bu birlikteliktir” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-10-ton-gida-ve-500-battaniyeyi-izmire-gonderdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, 10 TON GIDA VE 500 BATTANİYE’Yİ İZMİR’E GÖNDERDİ

“Yeşilyurt’tan İzmir’li Kardeşlerimize Sevgi Kervanı” Yeşilyurt Belediyesinin İzmir’deki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan 10 ton gıda ile 500 battaniyeden oluşan ‘Yeşilyurt’tan İzmir’li Kardeşlerimize Sevgi Kervanı’ isimli yardım tırı, düzenlenen törenle dualarla İzmir’e uğurlandı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-16-ekim-dunya-gida-gununu-kutlad

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜNÜ KUTLAD

“İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Yatırımlarıyla Destekliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İyi tarım uygulamalarıyla sürdürülebilir ve güvenilir gıda üretiminin sağlandığı, tüm insanların sağlıklı ve yeterli çeşitlilikte gıdaya ulaşabildiği bir dünya temennisiyle 16 Ekim Dünya Gıda Gününü tebrik ediyorum.” dedi.

yeni-gida-yasasi-guvenlik-mi-yoksa-sansur-mu-getiriyor-

YENİ GIDA YASASI GÜVENLİK Mİ YOKSA SANSÜR MÜ GETİRİYOR ?

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım TBMM’nin “Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi’nin 28. 29. ve 30. maddelerinin gıdaya yönelik ifade özgürlüğünü kısıtlayıcı düzenlemeler içerdiği gerekçesiyle geri çekilmesi noktasında basına açıklamalarda bulundu.

yesil-gida-seracilik-alaninda-kis-donemi-icin-urun-cesitliligi-artirildi

YEŞİL GIDA SERACILIK ALANINDA KIŞ DÖNEMİ İÇİN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRILDI

“Sofralarımızdaki Doğal Lezzetlerin Sayısını Artırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘ Tarım Belediyeciliğinde Marka Olma’ hedefiyle hizmete sunulan Yeşil Gıda Seracılık alanında ürün çeşitliliğini artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında, malçlı üretim yöntemiyle domates, kıvırcık ve marul üretimine hız verildi.

yesilyurt-belediyesi-2yesil-gida-marketi-hizmete-sundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2.YEŞİL GIDA MARKETİ HİZMETE SUNDU

“Yeşil Gıda Marketlerimiz, Hizmet Sektörüne Farklı Bir Bakış Açısı Kazandırdı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hemşerilerimizin kaliteli, nezih ve güzel ortamlarda alış veriş yapmasının yanı sıra kırsal bölgelerde ki çiftçilerimizin binbir emek ve gayretle hazırladıkları doğal ve organik gıda ürünlere ulaşımı kolaylaştırmayı hedefleyen Yeşil Gıda Marketlerimizin ikincisini Emanet Çarşı-Doğal Ürünler Pazarı alt katında hizmete sunduk.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesi-yesil-gida-seracilik-alaninda-yerli-uretime-ciddi-destek-sagliyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘YEŞİL GIDA SERACILIK’ ALANINDA YERLİ ÜRETİME CİDDİ DESTEK SAĞLIYOR

“15 Ayda 21 Bin 225 Kilo, Yerli Ürün Hasadı Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında 15 aylık süre zarfı içerisinde 21 bin 225 kilo doğal ve organik ürün hasadı yaparken, bu ürünlerin 1.345 kilosunu kurutmalık, salça ve sos olarak dönüşümünü sağlayarak yerli üretime ciddi bir destek sağladık. Yeşilyurt’umuz kısa zamanda tarımsal hizmetlerde marka olacaktır, başarılı hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz.” diye konuştu.

vali-barus-tarimsal-uretim-ve-ar-ge-sahasi-ile-yesil-gida-seracilik-alaninda-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş Tarımsal Üretim ve Ar-Ge Sahası ile Yeşil Gıda Seracılık Alanında İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Cumhuriyet Örnek Köy Mahallesi ve Kırlangıç Mahallesinde bulunan Tarımsal Üretim ve AR-GE sahası ve Yeşil Gıda Seracılık alanında incelemelerde bulundu.

yesilyurt-belediyesinden-karantinaya-alinan-vatandaslara-gida-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KARANTİNAYA ALINAN VATANDAŞLARA GIDA DESTEĞİ

“Zor Günlerimizi Paylaşarak Atlatacağız” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan Tecde Mahallesi Kubilay ve Turgut Reis sokaklarında ikamet eden vatandaşlara ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında üretilen sebzelerden oluşan gıda paketlerini teslim ettiler.

yesilyurt-belediyesi-yesil-gida-marketleri-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, YEŞİL GIDA MARKETLERİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Doğal ve Organik Ürünleri, Nezih Mekânlarda Halkımıza Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temasıyla ilkini Bostanbaşı Mahallesinde açtığı ‘Yeşil Gıda Marketin yoğun ilgi görmesinden sonra Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarının bulunduğu binanın zemin katına 2.Yeşil Gıda Marketi açmaya hazırlanıyor. Başkan Çınar, Yeşil Gıda Market aracılığıyla vatandaşlara doğal ve organik ürünlerin yanı sıra temel ihtiyaç maddelerini ekonomik fiyatla ulaştırdıklarını söyledi.

dirilis-hareketinden-bin-bes-yuz-aileye-gida-yardim

Diriliş Hareketi’nden Bin Beş yüz Aileye Gıda Yardım

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği , Malatya’da bin Beşyüz aileye gıda yardımında bulunacak. Genel başkan Mehmet Zafer , ilk etapta Bin Beşyüz aileye gıda yardımının dağıtılacağını ve bayrama kadar bu sayının Beş Bini bulacağını söyledi.